Outfit - Burgundy + Biker Boots

10:40:00 AM


Hiyaa sweeties! Een post eerder vertelde ik jullie over mijn nieuwe biker boots en uiteraard hoort er dan ook een outfit bij. Aangezien de biker boots winterproof zijn, vond ik de sneeuw van vorige week de ideale setting om mijn outfit te tonen. Welcome to my winter wonderland! 

⇹ 

Hiyaa sweeties! In my previous post I told you about my new biker boots and of course I needed to show them in an outfit. Since these biker boots are winter proof, I thought last week's snow was the perfect setting to show my outfit. Welcome to my winter wonderland!
Buiten mijn nieuwe biker boots, heb ik ook mijn nieuwe cardigan aan van Primark. De cardigan is bourdeaux en heeft een gedetailleerde aztec print. Ik heb de outfit bewust redelijk casual en simpel gehouden. Die effortless look proberen oproepen. Ik heb de look afgewerkt met gouden details, zoals bijvoorbeeld de brede arm cuff en de fijne geometrische kettinkjes. Een combinatie van statement en minimalistische juwelen eigenlijk.

⇹ 

Besides my new biker boots, I'm also wearing my new cardigan from Primark. The cardigan is burgundy and has a detailed aztec print. I deliberately kept the outfit simple and fairly casual. Trying to evoke that effortless look. I finished the look with gold details, including a wide arm cuff and fine geometric necklaces. A combination of statement and minimalist jewelry actually.


I'm wearing:
Cardigan: Primark / Blouse: Mango / Pants: C&A / Biker Boots: Mjus / 
Earrings: I am / Necklaces: Mango / Ring: Primark / Arm Cuff: PrimarkStay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram