Outfit - All Black Leather

9:36:00 AM


Hiyaa lieverds, ook ik heb soms mijn off days. Ik ben sowieso al niet iemand die heel veel flashy kleurtjes draagt, maar als ik een off day heb dan grijp ik meestal gewoon naar iets simpels zwart. Een off day geeft niet veel inspiratie en opvallen wil ik al helemaal niet. Gelukkig voor mezelf, is een all black outfit wel iets dat ik graag draag zo nu en dan. 


Hiyaa dears, I sometimes have my off days. I am anyway not someone who wears a lot of flashy colors, but if I have an off day than I usually just grab for something simple black. An off day doesn't give a lot of inspiration and I wouldn't like to stand out at all. Fortunately for me, an all black outfit is something that I like to wear from time to time. 

De outfit is niet 100% zwart, ik heb er ook een kleuraccent in gelegd met mijn mintgroene topje en oorbellen. Ik heb er ook voor gekozen mijn faux leather legging aan te doen die de laatste tijd echt mijn favoriete broek is geworden. Doordat er lederen accenten in mijn trui zitten, past die perfect bij mijn legging. De biker boots maken deze iets stoerdere look compleet. 


The outfit is not 100% black, I added an accent color with my mint green top and earrings. I also choose to wear my faux leather leggings which are lately my favorite pair of pants. Because there are leather accents in my sweater, it fits perfectly with my leggings. The biker boots make this slightly tougher look complete.

I'm wearing:
Sweater - Pull&Bear / Shirt - Unknown / Legging - Mango / Biker Boots - Mjus / 
Earrings - Accessorized / Ring - Unknown / Necklace - Primark 
Stay up to date by following me on 
Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram