New In - Sale Basics

7:33:00 AM


Het zijn solden in België en Nederland, dat hebben we allemaal al gemerkt en hoewel ik mij had voorgenomen niet in de sale te kopen, heb ik mij toch een paar aankopen gedaan. Vroeger maakte ik meestal de fout om helemaal loco te gaan in de sale, 'oh ja het is toch -50%, meepakken'. Ondertussen, na een paar modeblunders, heb ik een hele andere solden-filosofie: Koop gewoon basics of trends waarvan je weet dat dit nog even blijft. Dit is het resultaat 

⇹ 

It's sale in Belgium and the Netherlands, we probably all have noticed that and although I hadn't intended to buy in the sale, I still made a few purchases. Before, I used to made the mistake to go loco when in sale, 'oh yes it is still -50%, take it'. Meanwhile, after a few fashion faux pas, I have a whole other Sale philosophy: Just buy basics or trends that you know will be still hot for a few years. This is the result.De solden beginnen online altijd een beetje eerder, dus logischer wijze ging ik eerst online rondkijken. Daar vond ik een leuke blazer met lederen accenten. Een blazer is sowieso een musthave in je kast en variantie op zwart is ook een score. Bij &Other Stories zag ik deze t-shirt online en deze kocht ik dan ook in Antwerpen, een basic shirt met die leuke extra details zoals een diep uitgesneden rug. 

⇹ 

The sales start online always a little earlier, so logically I first went looking online. There I found a nice blazer with leather accents. A blazer is always a must have in your closet and variation on black is also a win. At & Other Stories I saw this shirt online and I bought it when I was in Antwerp, a basic shirt with nice extra features such as a low-cut back.Mijn tweede stop was uiteraard Antwerpen, de stad die ik zo hard mis. Een namiddag shoppen leverde mij dus een color blocking blouse op en een warme, geklede sweatpants van Zara. Een nette blouse moet je gewoon in je kast hebben, geen discussie. Een geklede joggingbroek is altijd handig om mee thuis te zitten en daarna gewoon lekker naar de winkel te gaan zonder shame.

⇹ 

My second stop was of course Antwerp, the city that I miss so much. An afternoon of shopping brought me thus color blocking blouse and a warm, dressed sweatpants from Zara. A nice, neat blouse, you just need that in your closet, no discussion. A dressed sweatpants is always useful to sit at home, and then just tp go to the store without shame.


Blazer - H&M / Blouse - Zara / Sweatpants - Zara / Shirt - &Other Stories


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram