Home - Cozy Up with Candles & Plants

10:02:00 AM


Interieur en wonen is niet echt iets waar ik over blog, maar sinds ik alleen woon op een kamer in Nederland begin ik mij hier wel meer en meer in te interesseren. Aangezien ik ook stilaan op zoek ga naar een eigen huis/appartement, merk ik dan die leuke decoraties mij ook meer aanspreken. Dus zie deze post als een trial-and-error en indien het jullie en mij bevalt, zou er wel een shift kunnen komen qua thema's op mijn blog. Vandaag geef ik een paar basic tips om je huis gezelliger te maken


Interior and living is not really something I blog about, but since I live alone in a room in the Netherlands, I'm starting to get more and more interested. As I also start to go looking for a house / apartment, I notice that fun decorations appeal to me more. So see this post as a trial-and-error and if you and me like it, there could be a shift in terms of themes on my blog. Today I give you some basic tips on how to cozy up your house. 


Het allereerste dat je moet aanschaffen om je huis of kamer gezelliger te maken zijn toch wel kaarsen. Meer bepaald geurkaarsen geven dat extra tikkeltje huiselijkheid aan een ruimte. Geurkaarsen en kaarsen heb ik je verschillende vormen, maten en merken. Ze hoeven ook totaal niet duur te zijn, ik koop de mijne bijvoorbeeld bij Action. Een andere vorm van geurkaarsen zijn de waxgeurtjes die je in een theelichthoudertje legt en die dan langzaam smelten: dagen geurplezier gegarandeerd. Mijn favoriete geurtjes? Vanille en rode bessen. 


The very first thing you need to buy to make your home or room cozier are candles. More specifically, scented candles give that extra domesticity to a room. Scented candles and candles, you have them in different shapes, sizes and brands. They don't need to be expensive, for example I buy mine at Action. Another form of scented candles are the wax scents that you put in a tea light-holder where it slowly melts: days of fragrance fun guaranteed. My favorite scents? Vanilla and red berries.
Het tweede waarmee je je huis kan opfleuren - see what I did here - zijn planten. Of voor mensen die geen planten in leven kunne houden - zoals ik - zijn er ook cactussen. Planten geven niet alleen extra leven in huis, maar ze hebben ook duizenden voordelen voor mensen. Het is algemeen geweten ondertussen dat planten een positief effect hebben op mensen en een rustgevend effect hebben. Als extra kan je ze ook in leuke potjes steken. Zoals deze van Action. 


The second that you can do to perk up your home - see what I did here - are plants. Or for people who can't keep plants alive - like me - there are cacti. Plants not only provide additional home life, but they also have thousands of benefits for people. It is common knowledge now that plants have a positive impact on people and have a soothing effect. As an extra you can also put them in cute jars. As these from Action.


Voila, de eerste stappen die je kamer dat tikkeltje extra gezelligheid geven. Vrij basic, maar alle beetjes helpen. Nu ben ik wel benieuwd hoe jullie je kamer of huis een beetje gezelliger maken? 


Voila, the first steps to give your room that little extra. Pretty basic, but every little bit helps. Now I am curious about how you make your room or house a little nicer?Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram