Hair - Tangle Teezer Salon Elite

7:49:00 AM


Hiyaa sweeties! Mensen met lange haren zullen mij volledig begrijpen wanneer ik vertel wat voor een hel lange haren eigenlijk wel eens kunnen zijn. I love my long hair, maar lang haar staat ook meestal gelijk met klitten en knopen in het haar én dat is minder fijn. Aangezien ik niet echt van plan ben om mijn haar te knippen, zocht ik maar een andere oplossing: the Tangle Teezer. 

⇹ 

Hiyaa sweeties! People with long hair will understand me fully when I tell what a hell long hair can actually be sometimes. I love my long hair, but long hair is usually equivalent to tangles and knots in the hair and that is less fun. Since I'm not really going to cut my hair, but I was looking for another solution: the Tangle Teezer.

Buiten het feit dat lange haren sowieso al leiden tot meer knopen in het haar, ben ik ook niet echt iemand die het heel nauw neemt met het dagelijks kammen van het haar. Op een of andere manier is dat toch elke keer hetgeen ik vergeet 's morgens.. misschien omdat ik weet dat het resultaat toch niet lang blijft bij mij? I don't know... Anyway met de Tangle Teezer zou dit allemaal veel sneller en minder pijnlijk moeten gaan. Ik heb de Tangle Teezer Salon Elite, dit is de professionele versie van de Tangle Teezer. Het enige grote verschil met de normale Tangle Teezer is dat de vorm een beetje anders is waardoor het nog makkelijker in het hand ligt. 

⇹ 

Besides the fact that long hair causes more knots in the hair, I'm not someone who takes it very closely with the daily combing the hair thing. One way or another, is it the thing I forget every time in the morning...  maybe because I know that the result wouldn't remain for al long time? I don't know... Anyway the Tangle Teezer should do all this much faster and less painful. I have the Tangle Teezer Salon Elite, this is the professional version of the Tangle Teezer. The only major difference with the normal Tangle Teezer is that the shape is a little different for making it even easier to brush your hair.

De Tangle Teezer ligt ten eerste heel makkelijk in de hand, gewoon perfect aangepast aan het hand waardoor je veel grip hebt en je volledige kracht kan zetten. Daarnaast heeft het "memory flex technology" waardoor het makkelijk te gebruiken is voor nat en droog haar. Hetgeen dat eigenlijk vooral het verschil maakt met andere haarborstels is dat de tandjes verschillende lengtes hebben waardoor je eigenlijk vrijwel pijnloos je haar kan borstelen en je ook niet te veel haar mee trekt in dit proces. 

⇹ 

First of all, the Tangle Teezer lays indeed very easily in the hand, just perfectly adapted to the hand so you have a lot of grip and you can put full power on it. In addition, the "memory flex technology" making it easy to use the brush for wet and dry hair. The thing that really makes the difference is that the teeth are of different lengths so you can actually almost painless brush your hair and without pulling to much hair during this process.

En ja hoor, easy peasy! Met de Tangle Teezer glijd ik veel sneller door mijn haar en moet ik minder haar trekken om die knopen van een paar dagen eruit te krijgen. Ok ja 100% pijnloos is het niet, want knopen lostrekken blijft een delicaat werkje. In vergelijking met mijn normale borstel echter geraak ik veel makkelijker en sneller door mijn haar zonder al te veel haren mee te trekken. De Tangle Teezer ligt ook veel makkelijker in de hand. Zoals je kan zien op de voor- en na-foto vallen mijn haar mooi en glad terug op hun plaats. 

⇹ 

And yes, easy peasy! With the Tangle Teezer I slide faster through my hair and I need less pulling to get the knots of a few days loose. Ok so it's not 100% painless, because pulling knots remains a delicate job. Compared to my normal brush I get much easier and faster through my hair without pulling too much hair. The Tangle Teezer is also much easier to hold. As you can see from the before and after pictures my hair falls nice and smooth back into place.Conclusie? Yes, de Tangle Teezer werkt effectief. In vergelijking met een gewone haarborstel, geraak ik sneller en makkelijker door de knopen heen in mijn haar. Ik trek ook veel minder haren mee en mijn haar is echt zacht en knopenvrij na gebruik. Ik heb mijn Tangle Teezer gekocht voor €14,95 bij Etos, maar je kan hem eveneens online bestellen of in andere beautywinkels zoals Douglas vinden. Ik ben ieder geval tevreden dat ik hem eindelijk heb aangeschaft, en ik raad het zeker aan voor andere mensen die last hebben van lange haren met veel knopen en klitten. 

⇹ 

Conclusion? Yes, the Tangle Teezer is working effectively. Compared to a regular hairbrush, I get faster and easier through the knots in my hair. I pull a lot less hair, and my hair is really soft and pretty knot-free after use. I bought my Tangle Teezer for € 14.95 at Etos, but you can also order it online or find it in other beauty stores like Douglas. I'm happy that I bought it at last, and I definitely recommend it to other people who suffer from long hair with lots of knots and tangles.Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram