Shoplog: &Other Stories

7:44:00 AM


Hiyaa sweeties! Voor mijn verjaardag vorige maand had ik een cadeaukaart gekregen van &Other Stories. Er stonden namelijk heel wat juwelen van deze winkel op mijn verlanglijstje. Twee weken daarna stond ik al klaar in &Other Stories in Antwerpen om deze kaart te verzilveren. En er zijn niet enkel sieraden uit voort gekomen!  
________________________

EN: Hiyaa sweeties! For my birthday last month I received a gift card from &Other Stories. There were a lot of jewels of this shop on my wishlist. Two weeks later I was standing in &Other Stories in Antwerp to spend this card. And there are not only jewelry I bought from it!
Allereerst heb ik dit leuke topje gekocht. Het topje is gemaakt van polyester en is super zacht en licht, maar voelt wel warm aan. Het heeft een soort van neon aura print in verschillende kleuren. Verder heeft het vier banden in plaats van twee waardoor het een soort van sporty chic look krijgt. Het is achteraan afgewerkt met een korte rits aan de bovenkant. 
________________________

EN: First I bought this cute top. The top is made of polyester and is super soft and light, but warm. It has a sort of neon aura print in different colors. Furthermore, it has four straps instead of two, giving it a kind of sporty chic look. It is finished at the back with a short zipper on the top.
Daarnaast heb ik ook een zwarte jeans gekocht. Mijn oude zwart broek had ik namelijk zoveel gedragen dat die al helemaal grijs geworden was, dus een andere broek was wel op zijn plaats. De broek heeft een lederen lijn aan beide zijkanten als afwerking en komt net tot aan de enkels, dus een simpele zwarte broek met dat net ietsje meer. Oh ja deze broek zit trouwens als gegoten voor mij, nog nooit een broek tegengekomen die zo goed aansluit aan mijn lichaam, impressed! 
________________________

EN: I have also bought a black jeans. Because I've worn my other black jeans so much that it almost completely went gray, so a new jeans wasn't a bad idea. The pants have a leather line on both sides and comes right up to the ankles, so a simple black pants with that little bit extra more. Oh these pants fit like a glove for me, never encountered a pants that fits so well with my body, impressed!
Uiteraard heb ik ook juwelen gekocht, want daar kwam ik eigenlijk voor ;) Allereerst heb ik deze gouden oorbellen gekocht. Ze stonden niet op mijn lijstje (want ze staan ook niet op de site), maar ik vond te zo speciaal. Het slotje heeft de vorm van een blad waardoor je eigenlijk zowel aan de voor- als achterkant van je oor iets hebt zitten. Daarnaast heb ik nog een ring gekocht, die wel op de wishlist stond. Het is een simpele, abstracte ring die het middenstuk van je vinger leeg laat. 
________________________

EN: Of course I also bought jewelry, because I actually came for that ;) First I bought this gold earrings. They were not on my list (because they are not on the site), but I found them so special. The lock has the shape of a leaf so you actually have both the front and back of your ears covered. In addition, I have bought a ring, which was on the wishlist. It's a simple, abstract ring that keeps you finger the middle empty.


Zo dit zijn dan de aankopen die ik met mijn cadeaukaart heb gemaakt, dus eigenlijk ook nog deels mijn verjaardagscadeau ;) Outfitposts met deze spullen zullen hopelijk wel weer snel volgen zodat jullie een beter idee krijgen van alles. Wat vind jij van mijn aankopen?
________________________

EN: So these are the purchases that I made with my gift card, so actually also partly my birthday gifts ;) Outfit posts with these items will hopefully be here so that you can get a better idea of everything. What do you think of my purchases?Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram