Shoplog: Primark Arnhem

7:39:00 AM


Eén van de voordelen van wonen in Nederland zijn de Primark winkels die je zowat overal vindt. Sinds een paar maand is er ook een Primark in Arnhem die ik - shame on me - tot dit weekend nog steeds niet was gaan verkennen. Aangezien mah girl Annemie mij eens wou komen bezoeken, was dat de ideale gelegenheid om de Primark van Arnhem te ontdekken. In deze post zie je het resultaat van deze ontdekking. 
________________________

EN: One of the advantages of living in the Netherlands are the Primark stores you can find just about anywhere. Since a few months, there is a Primark in Arnhem which I - shame on me - still hadn't explored until this weekend. Since mah girl Annemie wanted to come visit me, it was the perfect opportunity to discover the Primark in Arnhem. In this post you can see the result of this discovery.
Uiteraard Karlien zijnde, heb ik iets gekocht waar katten opstaan, you know me ;) De pyjama's van Primark zijn zo goedkoop - alles is eigenlijk goedkoop - dat ik er altijd wel eentje koop als ik in een Primark winkel ben. Deze vond ik schattig en ook leuk in het kerst/winter thema. Ik heb ook nog een sporttop gekocht aangezien ik momenteel maar één heb en toch vier dagen in de week sport dus de wasmachine was wat overuren aan het draaien. Het top je heeft extra ondersteuning aan de borsten, droogt snelt en heeft een mp3 zakje. 
________________________

EN: Obviously being Karlien, I bought something with cats, you know me ;) The pajamas from Primark are so cheap - everything is actually cheap - that I always buy one when I'm in a Primark store. I found this a cute and also in the Christmas / winter theme. I also bought a sports top since I currently have only one and I work out four days a week, so the washing machine was doing some overtime. The top gives additional support to the breasts, dries quickly and has an MP3 pocket.Aangezien ik ook al drie winters doe met dezelfde twee sjaals, heb ik nog een leuke en oh zo warme sjaal gekocht voor deze winter. Plus bruintinten doen mij minder bleek lijken waardoor ik toch weer een tikkeltje meer fabulous de winter doorkom. Ook heb ik een zwarte t-shirt met lange mouwen gekocht, een basic zwarte t-shirt komt altijd van pas. Daarnaast vond ik ook nog een leuke skort in zwart-blauwe tartan print. De print en stof maakt het ideaal voor de herfst en winter, maar je zal er mij in de zomer ook in tegen komen denk ik ;)
________________________

EN: Since I already survived three winters with the same two scarves, I bought a cute and oh so warm scarf for this winter. Plus brown makes me look less pale making me a tad more fabulous. I also bought a black t-shirt with long sleeves, a nice basic black always comes in handy. In addition, I also found a nice skort in a black and blue tartan print. The print and fabric makes it ideal for the fall and winter, but you will also encounter me with it in the summer I guess ;)De temperaturen blijven maar dalen dus uiteraard heb ik ook naar warme truien gekeken - als je een fluffy trui zoekt, is het daar de place to be trouwens-. Ik heb twee oversized cardigans gevonden, eentje in burgundy en eentje in kaki kleur, beide met aztec-achtige print. Perfect om jezelf helemaal in te wikkelen. De kaki trui heeft ook nog een kap, voor extra gezelligheid ;)
________________________

EN: Temperatures are still droppping so naturally I also looked for warm sweaters - if you are looking for a fluffy sweater, it's the place to be by the way-. I've found two oversized cardigans, one in burgundy and one in khaki, both with aztec-like print. Perfect to wrap around yourself completely. The khaki sweater also has a hood for extra cosiness ;)


You don't simply go to Primark and don't buy accessories. Ik heb mijn als laatste ook deftig laten gaan in de accessoires afdeling. Ik had al een tijdje een zilveren, lange ketting en meerdere fijne kettingen en armbanden op mijn verlanglijstje staan. Oorbellen en ringen komen altijd van pas en de cuff armband kon ik gewoon niet weerstaan. Ook heb ik nog een nude gel lakje gevonden, hopelijk is deze inderdaad nude. Ik heb afgesloten met een paar enkelsokjes en ontzichtbare sokjes omdat ik die echt wel nodig had, maar die vond ik nu niet echt de moeite om te fotograferen voor jullie. 
________________________

EN: You don't simply go to Primark and don't buy accessories. I also let myself go in the accessories department. Since some time I had a silver long necklace and several fine necklaces and bracelets on my wish list. Earrings and rings always come in handy and the cuff bracelet I just couldn't resist. I also found a nude gel nail polish, hopefully this is indeed nude. I closed off with a pair of short socks and invisible socks because I really needed it, but I didn't exactly bother to photograph it for you.


Zo dit waren mijn aankopen van de Primark winkel in Arnhem. Ik heb ook nog een paar leuke kerstcadeau's gekocht, maar aangezien die nog een beetje geheim moeten blijven, stel ik ze even niet voor aan jullie, sorry ;) De volgende maanden wordt er dus even niet meer geshopt. Wat vind jij van mijn aankopen, you like? 
________________________

EN: So these were my purchases from the Primark store in Arnhem. I also bought some nice Christmas gifts, but since they still have to be kept a little secret, I don't show them to you, sorry;) The next few months there will not be shopped. What do you think of my purchases, you like?
Stay up to date by following me on 
Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram