Outfit - Oversized + Leather

10:01:00 AM


Hiyaa sweeties! Een paar posts eerder heb ik mijn aankopen van Primark laten zien, dus uiteraard komen er heel wat outfits aan met die items in verwerkt. Vandaag stel ik jullie voor aan mijn oversized kaki cardigan met abstracte geometrische print. En hoe beter mijn herfst outfit te tonen dan met een herfsttafereel als achtergrond?
__________________________

EN: Hiyaa sweeties! A few posts earlier, I showed my purchases from Primark, so obviously you'll get a lot of outfits with those items in them. Today I introduce you to my oversized khaki cardigan with abstract geometric print. And how better to show my autumn outfit than with an autumn background?De cardigan is echt ideaal voor deze periode van het jaar. Hij is zo lekker oversized waardoor je jezelf er helemaal in kan wikkelen, perfect. Aangezien de cardigan lijnen en ander geometrische prints heeft, heb ik een lederen legging eveneens met lijnen erbij gekozen en een ketting met een soortgelijk patroon. Als afwerking heb ik mijn geliefde herfsthoedje opgezet. Check!
__________________________

EN: The cardigan is really ideal for this time of year. It's nicely oversized so you can wrap yourself in it, perfect. Since the cardigan has lines and other geometric prints, I have selected a leather leggings also with lines and a necklace with a similar pattern. As a finishing touch, I'm wearing my beloved autumn hat. Check!
Zo dit is de outfit dan. Ik heb hier misschien wel een kleine berekeningsfout gemaakt met mijn 'herfsttafereel'. Mijn outfit is ietsje te camouflage dan ik had gewild. Ach ja, het idee van de outfit is er wel ;) Wat vind jij van deze outfit? Ben jij ook zo gek van oversized cardigans?
__________________________

EN: So this is the outfit then. I've perhaps made a small calculation error with my autumn scene. My outfit is little to camouflage than I would have liked. Oh yeah, the idea of the outfit is there ;) What do you think of this outfit? Are you also so fond of oversized cardigans?

I'm wearing:
Oversized cardigan: Primark / Legging: Forever 21 / Top: Primark / Shoes: Sacha / Hat: Vintage /
 Earrings: H&M / Necklace: Primark / Bracelets: Twice as Nice / Ring: Primark / Watch: FestinaStay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram