Outfit: My Leopard Winter Coat

7:47:00 AM


Het wordt hier stilaan zo'n traditie bij mij, maar elke winter weer ga ik op zoek naar een winterjas. Vorig jaar zocht ik er al eentje aangezien mijn oude winterjas begon te verslijten, helaas vond ik toen niets wat me 100% aanstond. De zoektocht werd in de zomer een tijdje gestaakt, maar met de daling van de temperaturen ging ik dus deze winter weer op zoek naar een leuke winterjas en ja hoor, ik heb hem gevonden! 
________________________

EN: It is slowly becoming a tradition for me, but every winter I'm looking for a winter coat yet again. Last year I was looking because my old one began to wear out, unfortunately I didn't find anything I liked 100% last winter. The search stopped for a while in the summer, but with the drop in temperatures, I went back looking this winter for a nice winter coat and yes, I've found him!
De jas in kwestie is een korte, double-breasted jas van een gevilte wolmix. Het bestaat voor 22% uit wol en is gevoerd, een winterjas waarmee ik het dus wel effectief warm mee ga hebben. Ik heb hem gevonden bij H&M. Ik had hem al een tijdje eerder gezien met 20% korting maar ik was nog niet geheel overtuigd. Toen ik hem een paar weken geleden zag met 50% korting besloot ik hem te bestellen. De jas heeft ook nog twee steekzakken en twee voorzakken met klep. 
________________________

EN: The jacket in question is a short, double-breasted coat of felted wool blend. It consists of 22% out of wool and  is lined, thus a winter coat that will certainly keep me warm. I found it at H&M. I had seen it a while ago with a 20% discount but I was not entirely convinced. When I saw it a few weeks ago with a 50% discount, I decided to order it. The jacket also has two side pockets and two front flap pockets.
Eigenlijk ben ik niet echt het luipaardprint-type. Ik draag wel af en toe een dierenprint, maar dit verwerk ik meestal in mijn accessoires. Deze jas vind ik echter niet echt dat cheap luipaardprint gehalte hebben. De kleuren zijn wat donkerder en winterse, de snit is ook wat klassieker waardoor ik het toch een mooie classy jas vind. Karlien happy dus ;) Wat vind jij van mijn nieuwe winterjas?
________________________

EN: Actually, I'm not really the leopard print type of girl. I'll wear animal print occasionaly, but I usually wear it in my accessories. This jacket though doesn't really have that cheap leopard print look. The colors are darker and more 'winterish', the cut is also more classic, so I think it's a nice classy jacket. Karlien happy ;) What do you think of my new winter coat?I'm wearing: 
Coat: H&M / Pants: &Other Stories / Boots: JonakStay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram