Outfit: Aztec Fringe Autumn

11:40:00 AM


Hiyaa sweeties, zoals jullie weten ben ik in september verhuisd naar Arnhem omdat ik daar een werkaanbieding bij beslist.nl heb gekregen. Aangezien ik daar all by myself zit, komen er al eens mensen mij bezoeken. Een paar weekends geleden zijn mijn ouders en mijn broer langs gekomen en hebben we er een leuke dag in Arnhem van gemaakt. Aangezien mijn broer er was, kon hij ineens ook foto's trekken van mijn outfit in het mooie Arnhem ;)
_____________________________

EN: Hiyaa sweeties, as you know, I moved to Arnhem in September because I got a job offer at beslist.nl there. As I sit there all by myself, people are coming to visit me. A few weekends ago my parents and my brother came along and we had a nice day in Arnhem. Since my brother was there, he suddenly could also take pictures of my outfit in beautiful Arnhem ;)
Als outfit ben ik gegaan voor een casual en comfortabele outfit met een tikkeltje aztec style erin verwerkt. Het vestje met de franjes heb ik gekocht bij de tweede fashion show van Clouds of Fashion, zoals met zowat alles daar was het liefde op eerste zicht. Hoewel het niet gevoerd is, is het best nog wel warm doordat het suede is. Ik heb het verder afgewerkt met zwarte en bruine accenten in mijn accessoires. De lederen handtas is nog van mijn moeder geweest en ik draag ze nu verder; ze past perfect bij deze stijl. 
_____________________________

EN: As outfit, I went for a casual and comfortable outfit with a touch of aztec style. The vest with fringes I bought at the second fashion show of Clouds of fashion, as with just about everything there, it was love at first sight. Although it is not lined, it is still warm because it's suede. I've finished with some black and brown accents in my accessories. The leather handbag belonged to my mother and I wear it now; she fits perfectly with this style. ;)
We hadden een halfuur voor de outfit foto's lekker gaan eten in een leuk restaurantje in Arnhem en dat zie je ook een beetje aan mijn buik, maar het was zoooo lekker. Volgende keer de buik een beetje meer intrekken als ik mij nog een vol duw met eten vlak voor 'n shoot ;) Wat vind je van de outfit?
_____________________________

EN: Half an hour before the outfit pictures we went lunching in a nice restaurant in Arnhem and that is visible at my belly, but it was soooo good. Next time I'll keep my breath in when I have eaten a lot before a shoot ;) What do you think of the outfit?I'm wearing:
Vest: Clouds of Fashion / Top: Mango / Legging: Forever 21 / Bag: Vintage / Shoes: Tarmak / 
Earrings: H&M / Necklace: &Other Stories / Bracelet: Unknow / Ring: &Other Stories 


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram