Accessories: Michael Kors Watch

7:27:00 AM


Iets waar ik al een aantal jaren naar op zoek was, is een roos gouden horloge. Helaas ben ik heel moeilijk op dat vlak. Een horloge zie ik als een investering, zo'n goedkoop ding hoef ik niet. Geef mij maar een deftige maar misschien duurdere horloge die jaren meegaat en dus ook jaren stylish blijft. Dus ja die zoektocht duurde al even, tot mijn moeder deze horloge gaf voor mijn verjaardag en BAM de zoektocht naar dé perfecte horloge was voorbij. 
__________________________

EN: Something I was looking for for several years is a rose gold watch. Unfortunately I'm very difficult in this case. I see a watch as an investment, I do not need a cheap thing. Give me a decent but perhaps expensive watch that lasts, and therefore remains stylish for years. So yes that quest already took some years of my life, until my mother gave this watch for my birthday and BAM, the quest for the perfect watch was over.
In mijn verzameling heb ik al een zilverkleurige horloge en een goudkleurige horloge zitten. De zilverkleurige is van Festina en die zullen jullie al oneindig veel hebben zien voorbij komen op de blog. Dit is dan ook de horloge die ik dag en nacht draag, bij zowat alles (behalve 't sporten). Eigenlijk kan ik gewoon niet zonder horloge, hoewel ik een 'digital chick' ben, voel ik mij altijd wat naakt zonder horloge. Uiteraard wil ik wel dat mijn horloge ook bij mijn outfit past en daar knelde het schoentje soms. 
__________________________

EN: In my watch collection I already have a silver watch and a gold watch. The silver is from Festina and you will probably already have see it passing by the blog. This is the watch I wear day and night, with just about everything (except during work out). Actually, I can't without my watch, although I am a 'digital chick', I always feel naked without my watch. Of course I want my watch also to match with my outfit and this is sometimes my problem.Dit nieuw schatje in mijn collectie is net zoals de andere een 'grover' model, hiermee bedoel ik dus eigenlijk een groter model dan een vrouwenhorloge. Ik hou echt niet van die frêle, vrouwelijke dingetjes als het aankomt op horloges, geef mij maar een duidelijk en stoere horloge. Deze horloge is zoals je kan zien duidelijk te lezen en heeft ook leuke extra's zoals timers, datum en andere. Rond de wijzers is het afgewerkt met kleine steentjes om het toch een vrouwelijke toets te geven. 
__________________________

EN: This new baby in my collection is just like the other one a 'coarser' model, by this I mean actually a larger model than a woman watch. I really do not like those delicate, feminine things when it comes to watches, give me a clear and cool watch. This watch is, as you can see, easy to read and also has nice extras such as timers, date and others. Around the clock it is finished with small stones to give it a feminine touch.And the best part? De horloge komt van Michael Kors. Niet dat ik helemaal crazy ga van merken, maar Michael Kors vind ik persoonlijk echt wel genie als het aankomt op zijn handtassen, horloges en schoenen. Daarbij komt dat Michael Kors horloges ook echt wel van goede kwaliteit zijn, dus eigenlijk alleen maar goede dingen over deze horloge. Het merk is zichtbaar zowel op de wijzerplaat als op het slotje, maar niet in die mate dat ik iedereen Michael Kors in zijn gezicht druk ;) 
__________________________

EN: And the best part? The watch is from Michael Kors. Not that I go crazy for brands, but I personally think that Michael Kors is really a genius when it comes to his handbags, watches and shoes. In addition, Michael Kors watches are also really good quality, so really only good things about this watch. The brand is visible both on the dial and on the clasp, but not to the extent that I push Michael Kors in everyone's face ;)De conclusie hier is dus wel dat ik super blij ben met mijn roos gouden MK horloge. Het is echt een prachtig cadeau en ik had het écht niet verwacht. Mijn moeder had misschien wel een beetje stress over haar keuze, maar ze heeft gewoon de perfect horloge gekozen, ik had het zelf niet beter kunnen doen! Wat vind jij van mijn nieuwe horloge? Heb jij een roos gouden horloge of een MK horloge?
__________________________

EN: The conclusion here is that I am very happy with my rose gold MK watch. It is truly a wonderful gift and I did not expect it really. My mother might have had a little stress about her choice, but she has just chosen the perfect watch, I couldn't have done it better! What do you think of my new watch? Do you have a rose gold watch or a watch MK?Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram