Personal: Birthday Gifts

10:01:00 PM


Zoals jullie wel weten ben ik deze zaterdag (15 november) verjaard en mag ik de wereld al 23 jaar verblijden met mijn aanwezigheid ;) Uiteraard horen er bij een verjaardag ook cadeau'tjes, ik had twee weken geleden een wishlist opgesteld van de dingen die ik wel graag zou willen krijgen. Dus nu leek het mij ook maar gepast dat ik jullie liet weten wat ik uiteindelijk heb gekregen voor mijn verjaardag. 
________________________

EN: As you all know this Saturday (November 15) was my birthday and I may rejoice the world for 23 years with my presence ;) Obviously there have to be presents at a birthday, two weeks ago I made a wish list of things I would like to get. So now it seemed fitting that I let you know what I finally got for my birthday.Van mijn broer en zijn vriendin heb ik een klein agenda'tje gekregen met schattige kittens op. Ja, met zo'n hebbedingetjes kan je mij eigenlijk wel altijd gelukkig maken. Ongelooflijk schattig. 
________________________

EN: From my brother and his girlfriend I got a little calendar with cute kittens. Yes, you can always make me happy with such gadgets. Incredibly cute. Daarnaast heb ik ook het 'Little Black Book' gekregen van Sofie Valkiers. Ik heb er al een paar pagina's uitgelezen en het is een ontzettend leuk boek met afwisseling van blogtips, persoonlijke verhalen en fashion weetjes. Een uitgebreide review hierover volgt nog.
________________________

EN: I've also gotten the 'Little Black Book' from Sofie Valkiers. I have already read a few pages and it's a very nice book with alternation of blog tips, personal stories and fashion tips. A full review will follow.Van mijn vriend kreeg ik als eerste de heerlijke parfum 'La vie est belle', deze stond inderdaad ook op mijn wishlist, wat heeft mijn vriend toch ontzettend goed opgelet ;) Het is een bloemige, zoete geur maar ook ontzettend vrouwelijk en volwassen. Love it. Uiteraard volgt hier ook nog een uitgebreide review over. 
________________________

EN: My boyfriend got me this delicious perfume "La vie est belle", it was also on my wishlist, oh my boyfriend pays so much attention ;) It is a floral, sweet scent but also very feminine and mature. Love it. Of course, there will also be a fill review on it. Daarnaast kreeg ik ook roze bokshandschoenen van hem. Ik doe namelijk sinds kort aan body kick - een soort van kick boxen maar dan met stootkussen en partner - en daarvoor heb je bokshandschoenen nodig. Je kan er uiteraard in de fitness ook lenen, maar die stinken ontzettend hard door al die verschillende zweethandjes, dus happy hands from now on! 
________________________

EN: I also got pink boxing gloves from him. I recently started doing body kick - a kind of kickboxing but with pad and partner - and you need gloves for that. You can of course also borrow them in the gym, but those stink terribly because of all the different sweaty hands, so happy hands from now on!Van mijn ouders kreeg ik dan als grootste cadeau een goudroze Michael Kors horloge. Ik wou al een tijdje een goudroze horloge, dus ideaal! Dat hij daarbij nog van Michael Kors komt ook, maakt het alleen maar dubbel zo geweldig. Oh ja, hier krijg je zeker ook nog een artikel over, zooo trots ben ik er op.
________________________

EN: My parents gave the greatest gift, a rose gold Michael Kors watch. I already wanted a rose godl watch, so perfect! That it's thereby a watch from Michael Kors, makes it doubly amazing. Oh yes, you will certainly have an article about it, sooo I'm proud of it.Jullie zullen jullie waarschijnlijk ook wel herinneren dat er heel wat &Other Stories sieraden op mijn wishlist stonden, mijn ouders hebben mij dus wijselijk een giftcard gegeven zodat ik ze zelf kan uitzoeken. 
________________________

EN: You will probably also remember that there were a lot of & Other Stories jewelry on my wishlist, my parents have, wisely, given me a gift card so I can pick them myself. Als laatste heb ik nog een doosje vol heerlijke macarons gekregen met smaken zoals champagne, chocolade-banaan,... mmmm! Het verhaal hierachter is dat ik toen ik in Parijs was met mijn moeder, ontzettend graag eens de macarons van La Durée wou proberen. Helaas zijn die ontzettend duur en hebben we ze dan ook niet gekocht, wat ik wel spijtig vond eigenlijk. Dus heeft mijn moeder het op deze manier gedaan, misschien niet van La Durée, maar oooh so yummy! 
________________________

EN: Finally I received a box full of delicious macarons with flavors such as champagne, chocolate-banana ... mmmm! The story behind this is that I really wanted to try the macarons from La Durée when I was in Paris with my mother. The macarons at La Durée unfortunately are very expensive and eventually we haven't bought them, what I really did pity actually. So my mother made up for it this way, not La Durée, but oooh so yummy!


Zo dit waren dan de cadeau'tje! Ik ben echt super blij met elke item dat ik heb gekregen. Dat hebben ze weer goed gedaan, moet ik zeggen :) Wat vind jij van mijn cadeau's?
________________________

EN: So this were the presents! I'm really happy with every single present. They did well I must admit :) What do you think of my gifts?Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram