Outfit: White, Gold & Fluffy

9:59:00 AM


Hiyaa sweeties, zoals ik al in de vorige post zei ben ik helemaal in mijn fluffy en fury fase beland door het herfstweer. In de week is het misschien heel koud, maar de voorbije weekends hebben we echt al veel geluk gehad met het zonnige weer. Met zo'n zonnig herfstweertje vind ik het ook altijd zalig om gewoon in een fluffy cardigan te lopen, mmm so soft & warm!
___________________________

EN: Hiyaa sweeties, as I mentioned in the previous post, I'm totally in my fluffy and fury phase because of the autumn weather. In the week it might be quite cold, but the last few weekends we really had a lot of luck with the sunny weather. With such a sunny autumn weather I always find it comfy to just walk around in a fluffy cardigan, mmm so soft and warm!


Ook hier is, zoals vorige week, mijn pronkstuk mijn fluffy cardigan. Ook deze heb ik gevonden bij Clouds of Fashion, addict much ;) hij is echt perfect voor dit tussenweer. De cardigan bestaat ook in verschillende kleuren, maar ook hier weer moest ik harde levenskeuzes maken ;) De rest van de items hebben jullie wel al ooit eens gezien in het voorbije jaar, denk ik. De schoenen zijn al een paar jaar oud, maar ik krijg er nog steeds complimentjes over, oh en ze lopen nog eens aangenaam ook. 
___________________________

EN: Here too, like last week, my showpiece is my fluffy cardigan. I also bought it at Clouds of Fashion, addict much;) he really is perfect for this in-between weather. The cardigan comes in different colors, but again I had to make tough life choices ;) You have already seen the rest of the items in the past year, I think. The shoes are a few years old, but I still get compliments about them, oh and they walk really pleasant too. 

Deze foto's zijn net weer zoals vorige keer door mijn vriend genomen en ik merk het al, hij begint het fototoestel al iets meer te begrijpen ;) Nee, hij doet het heel goed voor een groentje en hij overleeft al mijn commentaar en gezeur, dus dat op zich is ook al een prestatie ;) Wat vind jij van deze outfit? Ook helemaal into fluffy zoals mij?
___________________________

EN: Like last time, these pictures are also shot by my friend and I notice it, he begins to understand the camera a little more and what he actually has to do ;) No, he does it very well for a rookie and he survives all my comments and whining, so that in itself is an achievement ;) What do you think of this outfit? Also really into fluffy like me?

I'm wearing:
Cardigan: Clouds of Fashion / Top: Primark / Pants: Terre Bleue / Shoes: Torfs / Bag: Gift / 
Earrings: Forever 21 / Necklace/ Bijoux Brigitte / Watch: Vintage / Bracelets: Kruidvat / Ring: Forever 21Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram