Outfit: November Recap

10:05:00 AM


Hiyaa lieverds, met pijn in het hart moet ik jullie erop wijzen dat mijn verjaarmaand voorbij is ;) aaaaawh! Aangezien voor mij deze maand super snel is voorbij gevlogen, zal het wel een leuke en goede verjaarmaand zijn geweest. Op mijn werk is het super druk en nu ik weer helemaal terug ben met outfits, eist ook mijn blog weer veel tijd op. Op naar december dus, sowieso een verjaarmaand voor iemand anders ;) maar eerst een outfit recap! 
____________________________

EN: Hiyaa dears, with a heavy heart I must remind you that my birthmonth is over ;) aaaaawh! For me this month went by super fast, but that will probably mean that it was a nice and good birthmonth. At work it is super busy and now I'm back again with my outfits, which also requires a lot of time on my blog. So December now, anyway a birthmonth for someone else ;) but first a outfit recap!


Outfit 1: Casual Burgundy


Outfit 2: Furry Khaki
Outfit 4: Autumn Stripes


Outfit 5: Furry & Coated


Voila dit zijn de outfits van deze maand. Zoals je kan zien, was het thema wel een beetje fluffy deze maand, maar met zo'n herfstweer kan het eigenlijk niet veel anders hé ;) Welke outfit vind jij het leukste? 
____________________________

EN: Voila, these are the creations of this month. As you can see, the theme was fluffy this month, but with such autumn weather it cannot be much different ;) What outfit do you like best?Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram