Outfit: Furry Khaki

7:38:00 AM


Hiyaa sweeties! Zoals jullie wel al weten staat herfst bij mij eigenlijk gelijk aan fluffy en dat is ook exact hetgeen ik de laatste dagen heb gedragen. Zelf op warmere dagen zoals we al eens hebben in het weekend, geef ik mijn fluffy vestjes niet af ;) het blijft tenslotte ook herfst. Dus vandaag heb ik een fluffy outfit voor jullie en het zal niet de laatste zijn ;) 
________________________

EN: Hiyaa sweeties! As you might already know, Autumn is for me basically the same as fluffy and that's exactly what I've worn the last days. Even on warmer days, like we had in the weekends, I don't give up on my fluffy jackets ;) qfter all it remains fall. So I have a fluffy outfit for you and it will not be the last one ;)
Het pronkstuk van deze outfit is allicht de fluffy vest. Ik heb deze gekocht op de tweede fashion show van Clouds of Fashion. Ik zag hem op de catwalk en wist dat ik hem moest hebben. Hij bestaat ook met lange mouwen, maar je moet keuzes maken in het leven ;) Ik heb 't gecombineerd met mijn kaki crop blouse dat ik ook perfect vind passen bij dit seizoen. Verder wil ik nog even aandacht vestigen op mijn oorbellen. Deze zijn een souvenir van mijn ouders van hun reis naar Ijsland, het is gemaakt uit lavasteen. Awesome. 
________________________

EN: The highlight of this outfit is probably the fluffy vest. I bought this on the second fashion show of Clouds of Fashion. I saw it on the catwalk and knew I had to have it. It also exists with long sleeves, but you have to make choices in life ;) I've combined it with my khaki crop blouse which I think also fits perfectly with this season. I would also like to draw attention to my earrings. These are a gift from my parents from their trip to Iceland, it is made of lava stone. Awesome.


Om te eindigen wil ik mij ook wel even excuseren voor de mindere kwaliteit van de foto's. De foto's zijn midden in de dag genomen, op een zonnige dag dan nog dus we hadden wat moeilijkheden met de zon. Maar aangezien ik in de week werk, heb ik hier niet echt veel keuze in. I did what I could do, lovies! Wat vinden jullie verder van de outfit? Diggin' it?
________________________

EN: I want to finish with saying sorry for the low quality of the pictures. The pictures are taken in the middle of the day, on a sunny day so we had some difficulties with the sun. But since I work in the week I don't really have much of a choice here. I did what I could do, lovies! What do you think of the outfit? Diggin 'it?

I'm wearing:
Jacket: WE / Furry vest: Clouds of Fashion / Blouse: Tally Weijl / Top: H&M / Pants: H&M / Heels: River Island / 
Sunglasses: Ray Ban / Earrings: Iceland / Necklace: H&M / Bracelets: Twice as Nice / Ring: PrimarkStay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram