Outfit: Furry & Coated

7:36:00 AM


Hiyaa sweeties! Jullie weten allemaal hoe into fluffy en furry ik ben. Op Instagram kwam ik onlangs de webshop Twinkeltje tegen en wat ik daar zag, deed mij toch een paar vreugdesprongetjes maken. Allemaal leuke furry vesten, truien, jassen... uiteraard ben ik direct naar de webshop gegaan en heb ik daar een leuke fluffy cardigan uitgekozen. Dus ik stel jullie nu voor aan mijn nieuwe aanwinst. 
_________________________

EN: Hiyaa sweeties! You all know how into fluffy and furry I am. On Instagram I recently came across a webshop 'Twinkeltje' and what I saw there, made me happy. All nice furry vests, sweaters, jackets ... of course I immediately checked out the shop and I picked a nice fluffy cardigan. So I now introduce you to my new acquisition.

De trui is echt ideaal om lekker comfy in rond te lopen. De binnenkant van de trui heeft ook een zachte teddystof, dus soft from the inside and outside ;) Verder heb ik het gecombineerd met een coated kaki broek om een beetje contrast in de materialen te steken. Voor deze outfit heb ik ook even de handtas van mijn moeder geleend, aangezien ik die echt geweldig vind en ook heel leuk gaat met deze outfit.
 _________________________

EN: The cardigan is really ideal to walk around all nice and comfy. The inside of the cardigan also has a soft teddy fabric, so soft from the inside and outside;) I combined it with a coated khaki pants to get a little contrast in the materials. For this outfit I have borrowed the bag from my mother, because I think that is really great and it also looks good with this outfit.


Zoals je ook kan zien op de foto's was het enorm grijs en mistig weer de dag van de foto's. Het past misschien wel ideaal bij de outfit, maar spijtig genoeg niet ideaal voor het nemen van foto's. But still loving the autumn weather tough. Wat vind jij van mijn outfit en mijn nieuwe fluffy cardigan in het algemeen?
_________________________

EN: As you can see in the pictures it was gray and foggy weather the day of the photos. It might be an ideal fit for the outfit, but unfortunately not ideal for taking photos. But still loving the autumn weather tough. What do you think of my outfit and my new fluffy cardigan in general?
I'm wearing:
Cardigan: Twinkeltje / Pants: Supertrash / Top: Scamm / Heels: Hungary / Bag: &Other Stories / 
Necklace: Primark / Earrings: Kruidvat / Bracelets: Kruidvat / Ring: Unknown Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram