Outfit: Casual Burgundy

7:45:00 AM


Een paar weken geleden hadden we nog dagen met hogere temperaturen, deze dagen komen helaas minder en minder voor. Het goede hieraan is wel dat ik nu eindelijk mijn warme kledij weer uit de kast kan halen en ook veel nieuwe dingen aan jullie kan tonen. Zoals deze trui die ik eerder had laten zien in een shoplog
___________________________

EN: A few weeks ago we had days with higher temperatures, unfortunately these days are becoming less frequent. The good thing is that I finally can get my warm clothes out of the closet and show the new stuff to you. Like this sweater, I have shown it earlier in a shoplog.


Zoals ik in de post over mijn nieuwe kleren had vermeld, was het moeilijk om te kleur uit te maken aangezien er geen voorbeeld was op de site. Gelukkig voldoet de kleur geheel aan mijn verlangens. Eigenlijk had ik de trui wel ietsje meer oversized gewild, gewoon omdat ik dat heerlijk vind om in rond te lopen. De outfit heb ik vrij casual gemaakt, het is er eentje die je makkelijk kan dragen voor te gaan werken. Gekleed en stijlvol, maar toch wel comfortabel en warm. 
___________________________

EN: As I had mentioned in the post about my new clothes, it was difficult to make out the color on the site since there was no example on the site. Fortunately, the color completely satisfies my desires. Actually, I would had like the cardigan a little more oversized, because I find it awesome to wear. The outfit is pretty casual, it's one that you can easily wear to go to work to. Dressed and stylish, but still comfortable and warm.


De hoed is gewoon ideaal voor dit opkomend herfstweertje, wel ja als het tenminste niet stormt en enorm waait. Zelf draag ik het niet echt veel, maar ik ga toch proberen dit meer te doen. Ik vind het persoonlijk wel goed staan, al zeg ik t zelf. De hoed is eigenlijk van mijn moeder, zij droeg die al toen zij jonger was, dus nu gaat hij over op de dochter ;) De foto's zijn ook trouwens weer genomen door de mamie ;) Wat vinden jullie ervan?
___________________________

EN: The hat is just perfect for this upcoming fall weather, well yes if it isn't all stormy and extremely windy. Personally, I don't wear it very much, but I'll try to do this more often. I personally think it does look good, though I say it myself. The hat is actually from my mother, she wore it when she was younger, so now it belongs to the daughter ;) The pictures are also taken by my mommy by the way ;) What do you think?
I'm wearing:
Cardigan: Only / Blouse: Zara / Pants: H&M / Heels: Eram / Hat: Vintage / 
Earrings: Vintage / Necklace: Unknown / Bracelet: Thailand / Ring: Primark / Wallet: GiftStay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram