Hair: Andrélon Volume Dry Shampoo

10:35:00 AM


Mijn haar, jullie weten het ondertussen al, het is mijn trots. En die trots moet je ook verzorgen, maar helaas heb je niet altijd even veel tijd om veel aandacht te geven aan die haren. Toen ik in Frankrijk verbleef bijvoorbeeld, was het niet altijd mogelijk mijn haar evenveel te wassen als ik gewoon was. Daar heb ik ook dankzij mijn vriendin daar voor het eerst gebruik gemaakt van droogshampoo. Sindsdien kan ik niet meer zonder en heb ik ook al verschillende merken uitgeprobeerd. Hetgeen ik het laatst heb ontdekt is deze volume droogshampoo van Andrélon. 
_________________________

EN: My hair, you already know, it's my pride. And you should take care of your pride, but unfortunately you don't always have time to give a lot of attention to the hair. When I stayed in France, for example, it was not always possible to wash my hair as much as I was used to. There I used dry shampoo for the first time thanks to my friend. Ever since I can't without and I've tried different brands. The brand I've discovered recently is this volume dry shampoo from Andrélon.
Let's face, we hebben allemaal wel eens onze off-day waar we niet veel moeite willen doen of wanneer we toch net ietsje langer in bed willen blijven liggen. Je haren teveel wassen is dan ook weer eigenlijk niet zo goed en de grootste reden waarom je haren vettig worden. Zelf heb ik weinig last van vettig haar en daarom was ik mijn haren ook maar om de 3 of 4 dagen, maar tegen dag 3 of 4 zijn mijn haren wel nodig aan een opfrisbeurt. Dit bedoel ik zowel in frisheid als volume, want na een paar dagen gaan mijn haren ook wel gewoon hangen. 
_________________________

EN: Let's face, we've all had our off day where we do not want to do much effort, or when we just want to stay a little longer in bed. When you wash your hair too much that isn't also really good for you hair and it's the biggest reason why your hair gets greasy. I myself have little trouble with greasy hair and therefore I wash my hair only every 3 or 4 days, but by day 3 or 4 my hair however needs some freshening. This I mean both in freshness and volume, because after a few days my hair just hangs down.Het gebruik is heel gemakkelijk. Vanop een afstand spray ik wat droogshampoo op mijn lokken, Ik verdeel mijn haar een beetje in lokken zodat het overal wat komt. Daarna hoor je het uit te kamen omdat het een witte waas achter laat, maar aangezien ik blond ben en mijn haarborstel al een paar weken kwijt ben (waar is dat ding?) skip ik die stap. Ik wrijf het nog een beetje in en duw mijn haar een beetje omhoog met kneepjes en klaar. 
_________________________

EN: The use is very easy. From a distance I spray some dry shampoo on my hair, I divide my hair in locks so that I don't forget anything. Then you have to brush your hair because it leaves a white film, but since I am  blonde and my hairbrush has been lost for a couple of weeks (where is that thing?) I skip that step. I rub it in and push my hair up a bit with tweaks and ready.Zoals je kan zien op de foto's ziet mijn haar er inderdaad instant frisser uit en de vettigheid in wording in direct weg. Verder heeft mijn haar die extra oomph terug, niet in dezelfde mate als je hebt met de Batiste volume droogshampoo. Maar eerlijk gezegd maakt de Batiste volume droogshampoo mijn haar ook heel stug, het wordt een soort van suikerspin van haar zoals mijn beste vriendin het verwoordt ;) Voor deze reden vind ik deze droogshampoo wel veel makkelijk om mijn haar ook mee te stylen. Qua volume kan de Batiste Volume droogshampoo wel niet verslagen worden. 
_________________________

EN: As you can see in the pictures, my hair looks indeed instant fresher and greasiness in the making is immediately gone. Furthermore, my hair has that extra oomph back, not in the same extent as with the Batiste volume dry shampoo. But honestly the Batiste dry shampoo also makes my hair very stiff, it becomes a kind of cotton candy as my best friend puts it ;) For this reason I find this dry shampoo a lot easier to style my hair with it. In terms of volume, the Batiste volume dry shampoo cannot be defeated.


Samengevat is deze volume droogshampoo van Andrélon een schot in de roos. Hij doet perfect wat hij moet doen. Een paar keer sprayen en mijn haar is terug instant fris en het volume zit er weer in. Het volume is niet extreem maar wel net genoeg voor mij. Wil je toch énorm veel volume, raad ik die Batiste aan, dat valt niet te ontkennen. Deze droogshampoo kost €4,88 en dus iets minder dan die Batiste. Je kan hem op verschillende plaatsten vinden zoals Kruidvat, Etos of Albert Heijn. Heb jij deze droogshampoo al gebruikt? 
_________________________

EN: In summary, this volume dry shampoo from Andrélon is perfect. He does exactly what he should do. A few sprays and my hair is instant fresh and the volume is present again. The volume is not extreme but just enough for me. If you still want a lot of volume, I recommend Batiste, that is undeniable. This dry shampoo costs € 4.88 and thus slightly cheaper than Batiste. You can find him in various places such as Kruidvat, Etos or Albert Heijn. Have you already used this dry shampoo?
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram