Outfit: October Recap

7:36:00 AMHiyaa sweeties! Deze maand kan ik jullie eindelijk weer een outfit recap geven. Het zijn misschien maar twee outfits die ik kan tonen, maar beter dan vorige maand, toen was het niets. Oktober is ook weer helemaal voorbij gevlogen, echt heel snel gaan. November is voor mij een leuke maand want het is de maand van mijn verjaardag, dus hou jullie maar al klaar voor wishlists ;) en nu even de recap!
________________________

EN: Hiyaa sweeties! This month I can finally give you an outfit recap. There might be only two outfits that I can show, but better than last month, when it was nothing. October has gone by sooo fast. November is a great month for me because it is the month of my birthday, so get ready for my wishlists ;) and now the recap!Outfit 1: Red Birds
Zo dit waren de twee outfits. De ene al iets meer herfst dan de andere. Welke vind jij de leukste? Ik ga alvast voor mijn herfstlook ;) 
________________________

EN: So these were the two outfits. One even slightly more autumn than the other. Which do you think is the cutest? I'm totally in for my fall look ;)


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram