Outfit: Gold Leopard in the Woods

9:08:00 AM


Hiyaa sweeties! Hier ben ik weer met een outfit, een rasecht herfstoutfit dan nog! Wel ja, rasecht, deze outfit had ik vorig weekend aan toen het lekker 22 C° was. Een outfit met een dikke fluffy herfsttrui was dus niet echt aan de orde, maar het was wel ideaal om mijn nieuwe truitje dat ik gekocht heb in de zomer in Arnhem eens te showen.
____________________________ 

EN: Hiyaa sweeties! Here I am again with an outfit, a purebred autumn outfit! Well, yes, purebred, I wore this outfit last weekend when it was a nice 22 C°. An outfit with a thick fluffy autumn sweater was not really an option, but it was perfect to show off my new sweater that I bought in the summer in Arnhem. 

De gillet is samen met het topje nieuw sinds deze zomer. De cardigan heb ik gekocht in Arnhem eind juli zoals ik jullie al even terug had verteld (lees het hier nog even na). Het is een lekker dun stofje en ideaal voor als het rond de 20° C is. Het topje heb ik gekregen van mijn broer als souvenir van Israel (ja niet echt een typisch iets van daar). De tekst zegt '#selfie' en het de stof heeft iets weg van een sporttop. 
____________________________ 

EN: The gillet is together with the top new since this summer. I bought the cardigan in Arnhem end of July, as I told you all a while back ago (read it here). It's a nice thin fabric and ideal for when it is around 20 °C. I got the top from my brother as a souvenir from Israel (yes not really a typical thing from there). The text says '#selfie' and the fabric is a bit like a sporttop.Aangezien ik nu in Nederland woon, is het een beetje goochelen met fotografen en foto's trekken. Deze foto's zijn getrokken door mijn mama, en ik moet het toegeven, ze heeft mij aangenaam verrast. Ik wist dat ze veel talenten had, maar fotografie beschouwde ik er geen van. Ieder geval ik vind de foto's reuze meevallen, heeft ze goed gedaan! Danku, mama'tje!
____________________________

EN: Since I live in the Netherlands, it is a little hassle with photographers and taking pictures. These pictures were taken by my mom, and I have to admit, she has pleasantly surprised me. I knew she had many talents, but photography I didn't see as one of them. Anyway, I think the pictures are really okay, she has done well! Thank you, mommy!
I'm wearing:
Cardigan: / Top: Unknown / Legging: Forever 21 / Bag: Zara / Shoes: Adidas / 
Earrings: Forever 21 / Necklace: Accessorize / Ring: Forever 21 / Watch: Unknown Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram