Make Up: Maybelline Super Stay 14hr Lipstick

7:34:00 AM


Hiyaa sweeties! Ik weet niet wat ik heb gekregen dit laatste jaar, maar ik ben een lipstick addict geworden. Nu aangezien mijn verslaving nog redelijk recent is, heb ik ook niet echt de reflex om van mijn lippen te blijven. Ik ben een lipbijtertje en ik pruts ook aan de velletjes, dus een normale lipstick blijft niet extreem lang zitten bij mij. Nu zag ik in de winkel de Maybelline Super Stay liggen en dacht ik: let's try this!
____________________________

EN: Hiyaa sweeties! I don't know what I got this last year, but I've become a lipstick addict. Now since my addiction is still fairly recent, I really have not the reflex to leave my lips alone. I always bite my lips and I also pull the lose skin, so a normal lipstick will not stay on extremely long with me. Now I saw in the store the Maybelline Super Stay and I thought: let's try this!Aangezien er een actie was bij Etos (1+1 gratis), heb ik twee kleurtjes uitgezocht. Het eerste kleurtje is knal roze en draagt de naam 'Flash of Fuchsia' (Nr. 135). Ik heb al een hele verzameling roze lipsticks, maar nog geen echt knalkleur, dus I just went for it ;). De lipstick heeft een 14u houdende lichte formule die niet zwaar aanvoelt. Verder zou deze lipstick ook niet moeten plakken, niet droog aanvoelen en vooral niet teleur stellen.. We'll see. 
____________________________

EN: Since there was an action in Etos (1 + 1 free), I picked two colors. The first color is a bright pink and bears the name 'Flash or Fuchsia' (Nr. 135). I have a whole bunch of pink lipsticks, but not really bright color yet, so I just went for it ;). The lipstick has a 14u light formula that does not feel heavy. Furthermore, this lipstick should also not stick, does not feel dry and should especially not disappoint .. We'll see.De verpakking is niet zo enorm groot, ach ja groot genoeg voor mij, maar gewoon niet zo groot als normale lipsticks. De Flash of Fuchsia komt uit de Super Stay 14h Mega Watt collectie, omdat het zo'n flashy kleurtje is. De swatch laat je ook de flashy-heid van deze kleur zien. Op de lippen (zie de foto hieronder) ziet het er net zo uit. Ik ben super happy met het kleurtje zelf. Het was een beetje een gok of ik het kon hebben, maar ik heb weer goed gekozen, vind ik zelf ;)
____________________________

EN: The packaging is not really large, oh well large enough for me, but just not as big as normal lipsticks. The Flash of Fuchsia is part of the Super Stay 14h Mega Watt collection, because it is such a flashy color. The swatch visions the flashy-ness of this color. On the lips (see photo below), it looks just like this. I'm super happy with the coor itself. It was a bit of a gamble if it would suit me, but I have chosen well again ;) En de 'super stay'? Ja deze lipstick stayt echt super, zelfs bij mij. 14 uur haalt ie nu ook weer niet bij mij, maar ik kan er met gemak een hele dag mee rondlopen, een drankje en een hapje overleeft het met gemak. Na een grote maaltijd (vettige zelf gemaakt hamburger met uitjes) moet ik hem wel weer bijwerken, maar dit lijkt mij maar al te normaal. Verder merk ik bijna niet dat ik lipstick aan heb, het droogt de lippen niet uit, gewoon lekker smeuïg. Hieronder zien jullie nog eens een full face met deze lipstick. En ja ik geef t' toe, I feel hella sexy with this beauty coloring my lips. 
____________________________

EN: And the "super stay"? Yes this lipstick stays really super, even with me. 14 hours isn't doing it either, but I can easily fool around with it all day, have a drink and a snack. After a big meal (fat homemade hamburger with onions) I have to reapply, but this seems all too normal. Furthermore, I hardly notice I'm wearing lipstick, it doesn't make the lips dry, just feeling smooth. Below you see a full face with this lipstick. And yes I admit, I feel hella sexy with this beauty coloring my lips.

Aangezien de actie zei +1 gratis zocht ik mij dus een tweede leuk kleurtje. Naast een fel kleurtje zocht, ik ook nog een leuke voor in de herfst. Een donkere en als het kon een beetje naar de paarse kant. En zo werd ik dus naar het kleurtje 'Always Plum' (Nr. 260) getrokken in de winkel. Deze heeft eveneens een 14u houdende lichte formule. Benieuwd wat deze gaat geven! 
____________________________

EN: As the action said +1 free, I went looking for another nice color. Besides a bright color I was looking for a nice one for the autumn. A dark and if possible going to the purple side. And so my attention was grabbed by the color 'Always Plum' (Nr. 260). This also has a 14h-containing light formula. Curious how this one is going to show on me!De verpakking is hier weer net hetzelfde natuurlijk: niet de grootte van een normale lipstick, maar groot genoeg voor mij. Terwijl de Flash of Fuchsia uit de Super Stay 14h Mega Watt collectie kwam, komt deze Always Plum uit de Super Stay 14h collectie, geen mega watt hier en gewone mooie diepe kleur. De swatch laat je ook even de donkere kleur zien in vergelijking met de Flash of Fuchsia. Op de lippen (zie de foto hieronder) ziet het er net zo uit. 
____________________________

EN: The packaging is again the same of course: not as big as normal lipsticks, but large enough for me. While Flash of Fuchsia is part of the Super Stay 14h Mega Watt collection, this Always Plum is part of the Super Stay 14h collection, no mega watt here and a normal deep color. The swatch shows you the darker color in comparison with the Flash of Fuchsia. On the lips (see photo below), it looks just like this. Net als de Mega Watt is deze lipstick echt wel Super Stay. Ik heb zelf de indruk dat het ietsje langer op blijft zitten, misschien is dit door de donkere kleur? I don't know. Ook hier kan je er makkelijk een hapje en een drankje mee doen, maar een grote maaltijd gaat al iets moeilijker. Verder merk ik bijna niet dat ik lipstick aan heb, het droogt de lippen niet uit, gewoon lekker smeuïg, net zoals zijn rozige collega. Hieronder zien jullie nog eens een full face met deze lipstick. Ik had 't niet verwacht, maar ik vind deze kleur mij persoonlijk echt heel goed staan. En ik weet nu al dat het de favoriet van deze herst gaat worden. 
____________________________

EN: Like the Mega Watt, this lipstick really is a Super Stay. I have the impression that it stays a little bit longer on the lips, maybe this is due to the dark color? I don't know. Also here you can easily eat and drink a little, but a large meal is a little harder. Furthermore, I hardly notice I'm wearing lipstickit doesn't make the lips dry, just feeling smooth like its pink colleague. Below you see a full face with this lipstick. I didn't expect it, but I think this color really looks good on me. And I already know that this will be the favorite of  this autumn. 

Conclusie? Ik ben echt wel fan van deze Super Stay lipsticks! Ze zijn misschien niet zo groot als ander lipsticks, maar in kwaliteit winnen ze wel van de meeste lipsticks die ik heb. Ik vind beide kleuren echt geslaagd en ik sluit niet uit dat ik nog wat andere kleuren ga halen. Om nog even de Super Stay te benadrukken, meld ik even dat het twee dagen heeft geduurd voor de swatches van mijn arm waren.. De lipsticks kosten €11,99 per stuk, maar ik heb er dus twee kunnen bemachtigen voor deze prijs. Ik ben fan, wat vind jij ervan?
____________________________

EN: Conclusion? I am really fan of this Super Stay lipsticks! They may not be as big as other lipsticks, but in quality they win from most of the lipsticks I have. I think both colors are really successful and I do not rule out that I'm going to get a few other colors. Just to emphasize the Super Stay in these lipsticks, it took two days until the swatches on my arm disappeared.. The lipsticks cost € 11.99 each, but I bought two for this price. I like it, what do you think?Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram