Fragrance: Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum

9:58:00 AM


Hiyaa sweeties, mijn parfum collectie is lang niet zo uitgebreid, aangezien ik echt wel zot moet zijn van een geurtje eer ik het koop. Enorm goedkoop is het niet, dus ik denk wel redelijk lang na voor ik weer een parfum aan mijn collectie toevoeg. Mijn nieuwste aanwinst is deze van Dior: Hypnotic Poison.
___________________________

EN: Hiyaa sweeties, my perfume collection is not so extensive, because I must be really crazy about a scent before I buy it. It's not extremely cheap, so I think about it for quite some time before I get a perfume to add to my collection. My newest addition is this one from Dior: Hypnotic Poison.In Februari toen ik in Parijs was, zag ik de Poison parfums van Dior staan en was ik al geneigd deze mee naar huis te nemen, maar ik heb toen wel nog even gewacht. Toen ik deze zomer in Frankrijk was en met het vliegtuig terugvloog, ben ik nog een gaan kijken naar de parfum in de tax free shops en heb ik besloten deze mee te nemen. Goede beslissing, al zeg ik 't zelf. 
___________________________

EN: In February when I was Paris, I saw the Poison perfume from Dior and I was tempted to take it home, but I decided to wait a bit. When I was in France this summer and flew back, I went looking at the perfume in the duty-free shops again, and I decided to bring it along. Good decision, if I do say so myself.De flacon van Hypnotic Poison vind ik persoonlijk echt prachtig en luxe in het klein. Het flesje lijkt op een verleidelijke rode appel. Het glas lijkt omhuld met gesmolten lava, bekleed met een leren lint en voltooid met een Christian Dior wax zegel. Dus ja de verpakking zit voor mij dus zeker wel helemaal goed. 

___________________________

EN: The bottle of Hypnotic Poison is, I think so personally, really beautiful and is luxury in miniature. The bottle looks like a tempting red apple. The glass seems envelops with molten lava, coated with a leather ribbon and finished with a Christian Dior wax seal. So yes the package is perfect to me.Hypnotic Poison Eau de Parfum haalt haar kracht uit absolues, geselecteerd door hun uitgesproken aroma’s, voor een extra rijk en intens parfum. De geur bevat Sambac Jasmijn Absolue, gemengd met subtiele akkoorden van Oranjebloesem en het wordt afgewerkt met de geur van de oriëntaalse Tonkaboon. De noten van de deze Hypnotic Poison wordt versterkt en afgewerkt met de Vanille noot. Het is kort samengevat een sensuele, zoet maar toch ook wel zware geur. Ik vind hem persoonlijk ideaal voor de herfst, mede door de zware geur.
___________________________

EN: Hypnotic Poison Eau de Toilette draws its strength from absolues, selected by their distinctive aromas, for an extra rich and intense perfume. The fragrance features Sambac Jasmine Absolue, mixed with subtle accords of orange blossom and it is finished with the fragrance of oriental Tonka Bean. The notes of this Hypnotic Poison is reinforced and finished with vanilla note. In short, it's a sensual, sweet yet also heavy scent. I personally think it's ideal for autumn, thanks to the heavy scent.Deze geur is voor mij echt een schot in de roos! Het heeft een heerlijk sensuele, zoete, maar toch zware geur. Normaal ben ik meer voor lichte geurtjes, maar deze is echt onweerstaanbaar en blijft nog eens heel lang hangen. Ik weet nu al wat mijn favoriete geurtje wordt deze herfst. Ik heb hem gekocht voor €69,90 in de Tax Free van Toulouse, maar je kan hem in elke parfumeriezaak vinden. Kende jij deze parfum al? Wat vind je ervan? 
___________________________

EN: This fragrance is for me a real hit! It has a wonderful sensual, sweet, yet heavy scent. Normally I'm more for light odors, but this one is truly irresistible and it stays on for a very long time. I already know what my favorite scent will be this fall. I've bought it for €69,90 in the Tax Free shop in Toulouse, but you can also find it in every perfumery shop. Did you know this perfume before? What do you think of it?Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram