Beauty: Neutrogena Anti Black heads Cleanser

10:18:00 AM


Toen ik voor 2 maanden in Frankrijk zat, gebruikte ik een tijdje de cleanser van Ritzo om mijn gezicht 's morgens en 's avonds te reinigen. Aangezien ik die al een tijdje gebruikte, duurde het niet zo lang eer deze op was. Dus moest ik op zoek gaan naar een alternatief in Frankrijk. Uiteindelijk kwam ik uit bij deze reiniger van Neutrogena en uiteraard laat ik jullie ook even weten wat ik hier van vind. 
_____________________

EN: When I was in France for 2 months, I used the cleanser of Ritzo for a while to cleanse my face in the morning and evening. Since I already used it for a while, it didn't take long before it was all gone. So I had to look for an alternative in France. Eventually I came up with this Neutrogena cleanser and of course I'll let you know what I think of it.De Neutrogena cleanser is een reiniger die speciaal ontworpen is om mee-eters te verwijderen en de vorming ervan te beperken. Er waren verschillende versies in de Neutrogena cleansers, maar ik heb deze gekozen omdat ik wel 'zwarte puntjes' in mijn gezicht heb, vooral aan mijn neus en eigenlijk zou ik die wel eens weg kunnen krijgen. Niet dat ik veel last heb van puistjes, maar hoe meer ik kan vermijden hoe beter ;) 
_____________________

EN: The Neutrogena cleanser is a cleanser that is specifically designed to remove blackheads and reduce the production of those. There were several different Neutrogena cleansers, but I chose this one because I have some blackheads in my face, especially my nose and actually would I love to see them disappear. Not that I have a lot of pimples, but the more I can avoid the better;)Het verwijderen van de mee-eters gebeurt met de oranje micro-parels die de huid grondig reinigen. De microparels reinigen de poriën van talg en onzuiverheden waardoor nieuwe mee-eters kunnen vermeden worden. Daarnaast bevat deze formule ook een bestanddeel dat mee-eters bestrijdt. Ok, heel erg benieuwd wat het doet. 
_____________________

EN: Removing blackheads is done with the orange micro-pearls that cleanse the skin thoroughly. The microspheres cleanse the pores of oil and impurities so new blackheads can be avoided. In addition, this formula also contains a component that fights blackheads. Ok, very curious about it now. Ik gebruik deze cleanser elke avond voor ik ga slapen en nadat ik mijn make up verwijderd heb. Ik maak mijn gezicht nat en neem een kleine hoeveelheid (zoals op de foto) op mijn vingertoppen en masseer het op mijn gezicht. Vooral de zones met meer 'zwarte puntjes' geef ik een grondige beurt: mijn neuszone en kin. Daarna spoel ik mijn gezicht af met lauw water en droog mijn gezicht. Ik moet zeggen dat mijn gezicht instant zachter aanvoelt. 
_____________________

EN: I use this cleanser every night before I go to sleep and after removing my makeup. I make my face wet and take a small amount of the product (like the picture) on my fingertips and massage it on my face. Especially the areas with more blackheads I give a thorough scrubbing: my nose and chin area. Then I rinse my face with warm water and dry my face. I must say that my face instantly feels softer.
Nu wat zegt het resultaat na een paar weken? Wel ja aangezien ik niet énorm veel last heb van puistjes, is het sowieso al moeilijk uit te maken wat het juist doet. Mijn huid voelt zeker wel zachter aan na het aan te brengen, maar als ik dan een aantal puistjes heb, geraakt dit niet echt sneller opgelost. Het is ook heel moeilijk uit te maken of ik minder puistjes heb dan voorheen. De 'zwarte puntjes' zie ik nog altijd goed zitten en in mijn ogen zijn die ook niet geminderd. Af en toe heb ik nog een aantal puistjes rond de gevreesde week van de maand, maar ook hier zie ik geen verandering in. Het is zeker niet verergerd, maar een echte enorme choquerende vermindering zie ik ook niet. 
_____________________

EN: Now what does the result say after a few weeks? Well, yeah, I don't have a lot of pimples, so it is always difficult to see what it does right out. Surely my skin feels smoother after using it, but if I do get some pimples, this doesn't get resolved more quickly. It is also very difficult to decide whether I have less pimples than before. I still see the "black heads" and according to me they are no less of them. Occasionally I have a few pimples around the dreaded week of the month, but also here I see no change. It's certainly not worse, but a real huge shocking reduction I do not see.


Conclusie? Deze reinigingscrème is een fijn product, die je huid lekker scrubt en heerlijk zacht achterlaat. Zelf zie ik niet enorm veel verschil in het voorkomen van puistjes, misschien dat mensen die meer last hebben van puistjes sneller verschil zullen zien, maar dit kan ik niet garanderen. Het is een ok product dat mijn huid in een neutrale staat houdt. Een vervanger voor de Ritzo Cleanser is die wel zeker niet, 'cause that shit is heaven, dus de cleanser van Ritzo heb ik ook al terug besteld sinds ik terug ben van Frankrijk. Dit product van Neutrogena kost rond de € 5 ongeveer. 
_____________________

EN: Conclusion? This cleansing cream is a fine product that exfoliates your skin nice and keeps it soft. Personally I don't see a huge difference in preventing pimples, maybe that people who suffer from acne will see faster result or any but I can not guarantee it. It's an ok product that keeps my skin in a neutral state. A replacement for the Ritzo Cleanser it is certainly not, 'cause that shit is heaven, so I already ordered the Ritzo cleanser again since I came back from France. This product from Neutrogena costs around € 5. 

Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram