Trend: The (Full) Midi Skirt

3:47:00 PM


A Little Dash of Darling A little Dash of Darling

Hiyaa sweeties! Het is jullie waarschijnlijk al opgevallen dat er deze maand nog geen outfits zijn verschenen, dit is omdat ik het heel druk heb met het regelen van mijn verhuis naar Nederland (hierover vertel ik later meer, promise!). Dus ik vrees dat er deze maand niet veel outfits zullen verschijnen, maar ik zal dit compenseren door andere soort fashion post online te zetten. Te beginnen met een trending post over, jaja, de (full) midi skirt! 
___________________________

EN: Hiyaa sweeties! You probably already noticed that this month there have no outfits appeared yet, this is because I'm very busy with arranging my move to the Netherlands (I tell more about it later, promise!). So I fear that this month there won't be a lot of outfits, but I will compensate this by putting different kind of fashion posts online. Starting with a trending post about, yes, the (full) midi skirt!

Stylish Petite


A Little Dash of Darling / We The People

Wat ik zo geweldig vind aan deze trend is dat hoewel het hot was in de zomer, het gewoon nog perfect draagbaar blijft in de herfst. Het is ook makkelijk te combineren: crop top, oversized sweater, hemdje, met kant, leder... Noem maar op. Uiteraard zijn er veel verschillende modellen op de markt, maar mijn favoriet is toch wel de full midi skirt. Even nog wat inspiratie voor jullie nu!
___________________________

EN: What I love about this trend is that although it was hot in the summer, it's still perfectly wearable in the autumn. It's also easily to combine: crop top, oversized sweater, blouse, with lace, leather ... you name it. Obviously there are many different models on the market, but my favorite has to be the full midi skirt. Just some inspiration for you now!

Atlantic - Pacific

A Little Dash of Darling / Atlantic Pacific
A Song of Style / The Blonde Salad
A Song of Style
Deze looks zijn outfits die ik ook zo zou dragen. Ok, echt onopvallend en minimalistisch is het niet, je moet echt wel geen schrik hebben om op te vallen. Uiteraard heb ik ook wat midi skirts gezocht die ik zeker nog wel zou willen dragen. Wat vind jij van mijn selectie? 
___________________________

EN: These looks are outfits that I would wear. Well, Ok they are really not unobtrusive and minimalist, you really shouldn't be afraid to stand out. Of course I also have collected some midi skirts that I would want to wear. What do you think of my selection?


1. Asos / 2. Asos / 3. Forever 21 / 4. Forever 21 / 5. Boohoo / 6. Asos / 7. Express / 8. Asos 

Zo, ik denk dat mijn mening wel duidelijk is. De mini skirt is een dikke go voor mij, ik heb ook 't geluk langere benen te hebben dus eigenlijk wel ideaal. Voor kleine mensen is deze trend, vrees ik, niet echt weg gelegd spijtig genoeg. Wat vind jij van deze trend? Go or no?
___________________________

EN: So, I think my opinion is clear. The mini skirt is a big go for me, I have the luck to actually have longer legs so it is ideal. For people who are smaller, this trend is, I fear, not really ideal unfortunately. What do you think of this trend? Go or no?

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram