Shoplog: A gift & random buys

10:08:00 AM


Het is heel lang geleden dat ik nog eens een shoplog online heb gezet. Dit komt niet doordat ik niets gekocht heb (nee nee, dan ken je mij nog niet), maar gewoon door de eenvoudige reden dat ik niet echt de tijd had, het decor of de camera om mooie foto's van mijn nieuwe spulletjes te trekken. Dus bij deze deel 1 van een shoplog waar ik wat random nieuwe items voorstel. 
_______________________________

EN: It's been a while since I've put a shoplog online. This is not because I have not bought anything (no no, you don't know me if you think that), but just for the simple reason that I really did not have the time, the decor or the camera to take lovely pictures of my new stuff. So here it is, part 1 of a shoplog where I propose some random new items.Het eerste item is een paar oorbellen van Ijsland. Mijn ouders zijn twee weken op reis geweest naar Ijsland en hebben zowat heel het land rond gereden. Uiteraard zijn ze hun teergeliefde dochter niet vergeten en hebben ze een cadeau'tje voor mij gekocht. Ijsland is eigenlijk voor de helft vulkaan dus hebben ze mij heel toepasselijke oorbellen gegeven gemaakt van vulkanische steen. 
_______________________________

EN: The first item is a pair of earrings from Iceland. My parents have been on a trip for two weeks to Iceland and they have driven all around the country. Of course they do not forget their beloved daughter and have bought a little gift for me. Iceland is actually half volcano so they have given me very appropriate earrings made ​​of volcanic stone.Bij de close up zie je dus heel duidelijk de structuur van de lava terug. Verder hangen er nog schattige kleine hartjes aan. Ik vind deze oorbellen echt geweldig, het is een super leuk souvenir en nog een bruikbaar souvenirtje ook :) Dus dankjewel mammie en pappie! 
_______________________________

EN: So at the close up you can clearly see the structure of the lava. Furthermore some cute little hearts are doing the finishing touch. I think these earrings are really great, it's a super nice souvenir and a useful souvenir too :) So thank you mommy and daddy!


Next up is deze trui van Fee Eed die ik heb gekocht in Clouds of Fashion. Ik had hem gezien op de Facebook pagina van Cloud of Fashion en het was instant love, dus ik heb mijn papa'tje er naartoe gestuurd aangezien ik nog in Frankrijk zat. Het is echt een heerlijke fluffy trui. 
_______________________________

EN: Next up is this sweater from Fee Eed that I bought in Clouds of Fashion. I had seen it on the Facebook page of Cloud of Fashion and it was instant love, so I sent my sweet daddy over there because I was still in France. It is really a lovely fluffy sweater.De trui is ook nog beschikbaar in het zwart en roze. Aangezien ik al een korte zwart fluffy vest had, was de keuze snel gemaakt. De ritsen zijn er zowel in het zilver als goud, maar ik heb 't een klein beetje meer voor goud omdat het mij meer flatteert dus zo had ik mijn keuze snel gemaakt. 
_______________________________

EN: The sweater is also available in black and pink. Since I already had a black short fluffy vest, the choice was easy. The zippers are available in both silver and gold, but I like gold a bit more because it flatters me more so my choice was easy.


Last but certainly not least zijn er nog deze schoenen. Dit paar hakken ben ik wel persoonlijk gaan kopen. Ik was voor professionele redenen (hierover later meer) voor een paar dagen afgezakt naar Amsterdam en Arnhem tijdens mijn maanden in Frankrijk. Het was toen eind juli dus het waren nog net solden, ik had wat tijd over dus ging ik eens shoppen in Arnhem en daar vond ik deze beauties bij Zara. 
_______________________________

EN: Last but certainly not least, there are these shoes. This pair of heels I've bought in person. I was for professional reasons (more on this later) for a few days in Amsterdam and Arnhem during my months in France. It was the end of July so sales were still going on, I had some time left so I went shopping in Arnhem and there I found these beauties at Zara.
De schoenen zijn niet 100% van leder aangezien de buitenzijde een andere stof is. De voorkant van de schoenen wordt vast gemaakt met touwtjes en je hebt een extra rits aan de achterkant. Het zwart-wit patroon maken de schoenen gewoon helemaal af. Instant crush I tell you! De mensen die mij volgen op Instagram zullen ze dus waarschijnlijk wel al zijn tegenkomen (de bewuste foto staat nog eens onderaan)
_______________________________

EN: The shoes are not 100% leather since the outer side is a different substance. The front of the shoe is fastened with strings and you have an extra zipper on the back. The black and white pattern make the shoes just perfect. Instant crush I tell you! The people who follow me on Instagram, will probably already have seen them (the instagram picture is further below)Dit waren een paar van mijn aankopen in de zomermaanden juli en augustus, ik heb zeker nog wat te tonen maar dat is nog voor later. Wat vinden jullie van mijn nieuwe items? Ik ben er alvast enorm blij mee ;) 
_______________________________

EN: These were a few of my purchases in the summer months of July and August, I certainly have some other items to show you but that's for later. What do you think of my new items? I'm very happy with it;)


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram