Make up: Bourjois Unifying Powder Healthy Balance

12:30:00 PM


Een poeder is vrij essentieel om je make up af te werken. Vroeger (lees toen ik 15 was) gebruikte ik vaak een poeder, ietsje te veel eigenlijk... Anyway, sinds ik het gezicht poederen niet helemaal onder de knie had, ben ik er toen maar gewoon mee gestopt. Dit is zo gebleven tot ik deze Healthy Balance Unifying Powder van Bourjois vorige week in de winkel zag liggen. Aangezien ik al jaren tevreden ben over de Healthy Mix Foundation, nam ik hem mee naar huis. 
____________________________

EN: A powder is quite essential to finish your make up. A long time ago (read when I was 15) I often used a powder, actually a little too much... Anyway, since I didn't quite master the powdering of the face, I just stopped with it. This remained this way until I saw this Bourjois Healthy Balance Unifying Powder last week in the shop. Since I am satisfied with the Healthy Mix Foundation for years, I took it home with me.
Nu wat doet deze Unifying Powder Healthy Balance? Het is een egaliserende poeder dat je huid een matte en verbeterde uitstraling geeft en tegelijk verzorgt. Health Balance verwijst naar de fruitkuur uit Azië die de huid in balans brengt: de kakivrucht hydrateert droge zones en yuzu maakt glimmende zones mat. Deze poeder is ook super huidvriendelijk: hypoallergeen, niet-comedogeen en dermatologisch getest. Verder zorgt deze poeder voor een onzichtbare finish dankzij de smeltende textuur en belooft het een matte finish die 10 uur houdt. We'll see about that!
____________________________

EN: Now what does this Healthy Balance Unifying Powder? It is an unifying powder that gives your skin a matt and improved appearance and takes care of it simultaneously. Health Balance refers to the treatment of fruit from Asia that brings the skin back into balance: kaki fruit moisturizes the dry areas and yuzu makes the shiny areas matt again. This powder is also super skin-friendly: hypoallergenic, non-comedogenic and dermatologically tested. Furthermore, this powder provides you with an invisible finish thanks to the melting texture and promises a matt finish that holds 10 hours. We'll see about that!
Hoewel ik als foundation bij Bourjois moet kiezen voor de kleur 52 'vanille', was deze kleur in de vorm van de unifying powder voor mij te licht en koos ik dus voor een kleurtje donkerder, nr. 53 'beige clair'. De poeder voelt heel zacht aan en is makkelijk aan te brengen, ik doe dit met mijn grote brush van &Other Stories. Hierboven zie je een swatch van de poeder op mijn pols, na het blenden zie je het poeder nagenoeg niet zitten. 
____________________________

EN: Although I have to choose color 52 'vanilla' when using a foundation from Bourjois, this color was, in the form of an unifying powder, too light for me and so I chose a darker tan, No. 53 'light beige'. The powder is soft and is easy to apply, I do this with my big brush from &Other Stories. Above you see a swatch of the powder on my wrist, after blending, you can hardly see the powder on my skin.
Deze unifying powder belooft dus een onzichtbare finish en een matte finish die 10 uur lang houdt. Ik heb een gevoelige huid, maar een vette huid heb ik totaal niet. Ik ben dus niet iemand die snel een glimmende huid heeft, tenzij dan soms op mijn voorhoofd, maar dit komt niet vaak voor. Hierboven zie je een foto met en zonder de poeder en eigenlijk valt hier niet veel te zien, dus de onzichtbare finish is een dikke check ;) Hoewel mijn huid sowieso al niet shiny is, merk ik wel dat het mijn huid inderdaad wat matter maakt. Dit is echter nogal moeilijk te fotograferen, dus jullie zullen mij op mijn woord moeten geloven. De foto hieronder toont mijn gezicht met nog een bronzer en blush bij. 
____________________________

EN: This unifying powder thus promises an invisible finish and a matte finish that holds 10 hours. I have a sensitive skin, but an oily skin not at all. So I am not someone who has a shiny skin quickly, except sometimes on my forehead, but this doesn't happen often. Above you see a picture with and without the powder and actually there isn't much to see, so the invisible finish is a check;) Although my skin isn't shiny at all, I notice that it makes my skin a bit more matt. However, this is rather difficult to photograph, so you'll have to believe me on my word. The picture below shows my face with a bronzer and blush.Ik heb deze Unifying Powder Healthy Balance gekocht in een Kruidvat voor €11,49. Ik ben enorm tevreden met deze poeder en al mijn onzekerheden die ik vroeger van een poeder had, zijn bij deze verdwenen. Jup, this is the one for me. Kende jij deze poeder al, wat vind jij ervan? Welke poeder gebruik jij?
____________________________

EN: I have this Unifying Powder Healthy Balance purchased in Kruidvat for € 11.49. I am extremely satisfied with this powder and all my insecurities that I used to have about a powder, are gone. Yup, this is the one for me. Did you already know about this powder, what's your opinion? Which powder do you use?Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram