Outfit: Neon Pink Sequins

10:00:00 AM


Hiyaa Sweeties! Ik zit nu al een heel tijdje in Frankrijk, maar het loopt hier toch bijna op zijn einde. Hoewel ik op deze foto's niet bruin ben, ben ik het zeker wel. De foto's zijn gewoon van voor de vakantie. Ik vrees dat dit ook één van de laatste zomeroutfits zal zijn die jullie gaan zien aangezien ik al heb gehoord dat het eigenlijk al ver herfst is in België. Anyway, Ik heb echt genoten van mijn twee maanden in Frankrijk, maar ergens ben ik ook wel blij dat ik terug naar huis ga binnenkort, ja ja ik mis toch wel mijn oudertjes, mijn katjes, mijn konijntje en zooooveel meer ;)
_________________________

EN: Hiyaa Sweeties! I'm already for quite a while in France, but it almost comes at its end. Although I'm not tanned in these pictures, I certainly am. The pictures are just from before the vacation. I fear this will be one of the latest summer outfits I can show you guys, because I heard that in Belgium it's kind of Autumn already. Anyway, I really enjoyed these two months in France, but somehow I'm also glad I'm going back home soon, yes yes I mis my parents, my cats, my rabbit and soooo much more ;)
Voor deze outfit was mijn inspiratie wel een beetje minder. Hetgeen dat nieuw is, is mijn rokje. Ik vind het een leuke print en de pailletten vind ik een leuke extra. Ik had wel wat moeite om er een leuke top bij te vinden, want helaas heb ik weinig kleuren die je in de rok kan terugvinden. Dus misschien zie je deze rok wel nog eens terugkomen eens ik er een leuke top voor heb gevonden ;) 
_________________________

EN: My inspiration for this outfit was a bit less. The thing that is new, is my skirt. I think it's a nice print and the sequins are a nice extra. I had some trouble finding a cute top for the skirt because unfortunately I don't have colors in my closet that go perfectly with this skirt. So maybe you'll see this skirt again once I've found a nice top for it ;)


Ondanks dat mijn inspiratie voor deze outfit wat minder was, hoop ik toch dat jullie hem wel geslaagd vinden. Deze foto's zijn trouwens ook weer getrokken door mijn broer, die ik nu eigenlijk ook wel mis ;) Wat vind jij van deze outfit?
_________________________

EN: Despite the fact that my inspiration for this outfit was less present, I hope that you guys like it.  The pictures are also taken by my brother, who I really miss actually ;) What do you think of this outfit?I'm wearing:
Blouse: H&M / Top: Scotch & Soda / Skirt: Clouds of Fashion / Heels: Steve Madden / 
Necklace: H&M / Earrings: Bijoux Brigit / Bracelet: Unknown / Bracelets: Kruidvat / Ring: Nona Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram