Outfit: High Waist Skirt in the Field

9:52:00 AM


Hiyaa sweeties! Zoals ik al zei, is het weer hier in Frankrijk enorm omgeslagen. Echt bizar. Ik had nog een zomerse outfit (deze dus)  klaarstaan voor jullie en ik was een beetje aan het wachten op gepast moment, een moment waarbij de temperaturen enorm hoog gingen zijn. Helaas, zijn die momenten al voorbij voor deze zomer vrees ik. Desalniettemin, toon ik toch nog even de outfit. 
___________________________

EN: Hiyaa sweeties! As I said before, the weather in France is getting worse. Really bizarre. I had a summer outfit (this one) ready for you, and I was kind of waiting for the appropriate moment, a moment where the temperatures were going to be extremely high. Unfortunately, those moments have already passed this summer I'm afraid. Nevertheless, I still show the same outfit.
Ik weet niet of jullie het nog herinneren, maar dit rokje heb ik ook al aangedaan in een herfst outfit. Het rokje zelf is van katoen en heel licht, ideaal voor de zomer, maar door de print draag ik het ook graag in de winter. Multifunctioneel dus ;) Om mijn taille extra te benadrukken heb ik een brede riem met gouden accenten aangedaan. De clutch heb ik gevonden in de kast van mijn bomma, ik vind het echt een prachtige tas met een mooie kleurovergang en reliëf. 
___________________________

EN: I don't know if you guys remember, but I've already worn this skirt in a autumn outfit. The skirt itself is made ​​of cotton and very light, perfect for summer, but because of the print I like to wear it in the winter. So multifunctional ;) To highlight my waist, I'm wearing an extra wide belt with gold accents. I found the clutch in the closet of my grandmother, I think it's a beautiful bag with a nice color gradient and relief.

Hoewel foto's trekken in de volle zon meestal een slecht idee is, vind ik deze foto's eigenlijk wel prachtig gelukt. Dit zal waarschijnlijk dan ook liggen aan de fotografiekunsten van mijn broer. De zon geeft juist iets extra aan deze outfit, dus ja outfits in de zon kunnen wel eens ;) Wat vind jij van deze outfit?
___________________________

EN: Although taking pictures in the full sun is usually a bad idea, I think these pictures actually succeeded beautifully. This will probably be the work of the photographic skills from my brother. The sun gives something extra to the outfit, so yeah outfits in the sun can sometimes be a success ;) What do you think of this outfit?


I'm wearing:
Top: Vero Moda / Skirt: H&M / Belt: Unknown / Sunglasses: H&M / Handbag: Vintage / 
Shoes: Sacha / Earrings: Kruidvat / Necklace: Accessorize / Bracelet: Veritas / Watch: Unknown 
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram