Outfit: Green, Pink & A jumpsuit

9:58:00 AM


Deze zomer staat helemaal in het teken van rokjes en shortjes, alleszins voor mij toch, aangezien ik het warme Zuiden van Frankrijk zit. Maar ik weet natuurlijk goed genoeg dat België zijn mindere dagen heeft en ook hier durft het al eens regenen en afkoelen, ja ja ;) Voor zo'n dagen is een luchtige jumpsuit met kleurrijke accenten hetgeen ik graag draag! 
______________________________

EN: This summer is all about skirts and shorts all the way, for me anyway, since I'm the warm South of France. But of course I know well enough that Belgium has its bad days and here in France, it also dares to rain and cool down, yeah yeah ;) For such days a light jumpsuit with colorful accents is what I like to wear!
De jumpsuit hebben jullie al eens gezien in een meer sobere uitvoering, maar nu wou ik hem wat op vrolijken door kleurrijke items te dragen. Eén van die items is deze zonnebril van &Other Stories. Het is een model dat ik normaal niet zou kiezen, maar ik vond hem verrassend goed staan en de kleuren vond ik ook geweldig. Verder zorgt het fluo roze vestje ook voor een kleurrijk detail. 
______________________________

EN: You already saw the jumpsuit in a more sober version, but now I wanted to cheer it up by wearing colorful items. One of those items is these sunglasses from &Other Stories. It is a model that I wouldn't normally choose, but I thought it looked surprisingly good on me and I loved the colors too. Furthermore, the neon pink cardigan also makes for a colorful detail.


Buiten de kleuren heb ik de outfit bewust een beetje simpeler gehouden, soms moet simpel toch eens kunnen hé ;) Wat vind jij van deze outfit? Welke versie van de jumpsuit vind jij het leukst?
______________________________

EN: Besides the colors I have deliberately kept the outfit a little simpler, sometimes you just can do that ;) What do you think of this outfit? Which version of the jumpsuit do you like best?I'm wearing:
Jumpsuit: Clouds of Fashion / Vest: Scotch & Soda / Shoes: Tarmark / Sunglasses: &Other Stories
Bag: Friis & Company / Necklace: H&M / Earrings: Forever 21 / Bracelets: Twice as Nice / Watch: Festina Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram