Outfit: August Recap

9:42:00 AM


Hiyaa sweeties, We zitten aan de voorlaatste dag van de maand augustus, wat ook wilt zeggen de voorlaatste dag dat ik hier in Zuid-Frankrijk zit. Buiten een paar kleine updates in mijn posts, heb ik er nog niet zo veel over verteld. Maar ik zal zeker nog zorgen voor een algemeen artikel over mijn tijd hier op de camping. Vandaag geef ik jullie de recap van de outfits van Augustus. Geniet nog van het weekend!
___________________________

EN: Hiyaa sweeties, it's almost the last day of the month of August, which also want to say almost the last day that I'm here in southern France. Outside of a few minor updates in my posts, I have not told so much about. But I will definitely provide a general article about my time here on the camp site. Today I give you the recap of the outfits of Augustus. Enjoy the weekend!
Outfit 2: Aztec Colors

Dit waren de outfits! Welke outfit van deze maand vind jij het meest geslaagd? De volgende keer dat ik post, zal ik waarschijnlijk op weg zijn naar België! 
_______________________________

EN: These were the outfits! Which outfit of this month do you think the most successful? The next time I post, I will probably be on the way to Belgium!Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram