Make up: Bourjois Shine Edition Lipstick

9:34:00 AM


Roze lipsticks, ik loop er echt zot van de laatste tijd. Ik heb wel al een Barbie-roze lipstick in mijn collectie, maar die is redelijk hard van kleur en voor de zomer zocht ik toch een meer zachtere kleur van roze. Toen ik in Hulst bij de Etos was, was het tweede product van Bourjois gratis. Ideaal dus. 
___________________________

EN: Pink lipsticks, I'm crazy about them lately. I have a Barbie-pink lipstick in my collection, but it's a pretty hard color for the summer and I still wanted a more softer shade of pink. When I was in Hulst at the Etos, you received the second product from Bourjois for free. Ideal.
De lipstick komt uit de Shine Edition van Bourjois. Shine Edition heeft 8 kleuren geïnspireerd op de modetrends van het seizoen. Deze lipsticks hebben een nieuwe formule die glans, kleur en comfort brengt. De formule bevat 1/4 glossextract voor een glanzende kleur, 1/4 lakpigmenten voor een sublieme, diepe kleur en als laatste ook mangoboter-extract om de lippen te voeden en te hydrateren. Ik heb gekozen voor kleur nr. 27, 'Oh My Doll', het is een mooie zacht roze kleur. 
___________________________

EN: The lipstick is one of the lipsticks from the Bourjois Shine Edition. Shine Edition has 8 colors inspired by the trends of the fashion season. These lipsticks have a new formula that brings shine, color and comfort. The formula contains 1/4 gloss extract for a shiny color, 1/4 polish pigements for a sublime, deep color, and finally mango butter extract to nourish and moisturize the lips. I chose color no 27, 'Oh My Doll', it's a pretty soft pink color.Eerst en vooral moet ik toch wel even de aandacht leggen op hoe smeuïg deze lipstick is, hij glijdt echt over de lippen en maakt mijn lippen enorm zacht, voeden doet ie dus echt wel goed! Nu doordat de lipstick zo smeuïg is, is de kleur niet zo enorm fel. Dit zie je bijvoorbeeld aan de swatch, geen probleem want ik zocht toch een zachte en lichte kleur. 
___________________________

EN: First of all let's focus on how smooth this lipstick is, he really glides over my lips and makes my lips really soft, it also nurtures really good! Because the lipstick is so smooth, the color is not very bright. You can see this in the picture of the swatch, no problem because I was looking for a soft and light color.

De lipstick zou 4 tot 10u moeten hydrateren. Hydrateren doet hij dus echt wel, maar hij blijft echt niet super lang opzitten bij mij, zo max. 3 uurtjes. Ik moet nu wel zeggen dat ik redelijk veel aan mijn lippen pruts en bijt (afschuwelijke gewoonte I know). Hier boven nog even een full face met de lipstick. 
___________________________

EN: The lipstick should be moisturizing for 4 to 10h. Moisturizing it really does, but the lipstick fades rather quickly with me, it stays up to circa 3 hours. I have to admit that I potter a lot with my lips and I also bite my lips (disgusting habit I know). Above you see a full face with the lipstick.


Ik heb de lipstick dus in Hulst gekocht, maar je vindt hem even goed in België, in een Kruidvat of zo. Normaal kost hij €12,99, maar ik heb dus eigenlijk niets voor deze lipstick moeten betalen. In het algemeen ben ik heel tevreden met de lipstick, hij voelt lekker aan, voedt mijn lippen en de kleur is juist perfect zoals ik het wou. Spijtig dat hij gewoon niet zo lang blijft bij mij. 
___________________________

EN: I bought the lipstick in Hulst, but you will find it just as well in Belgium, in Kruidvat or so. Normally it costs €12.99, but I have paid nothing for it. In general, I am very pleased with the lipstick, he feels good, nourishes my lips and the color is perfect, just the way I wanted. Too bad he doesn't stay very long on the lips.Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram