Outfit: My Proud Jacket in the Sunflowers

10:16:00 AM


Hiyaa sweeties! Ondertussen zit ik nu al zo'n drie weken in het zonnige Zuiden van Frankrijk. Ik vind het hier echt geweldig en amuseer mij echt enorm. Enorm leuk personeel en kampeerders, zowel mijn Frans als Hollands is er enorm op vooruit gegaan ;) Nu is de omgeving echt enorm mooi en ik wou jullie toch even een outfit laten zien met een typische Franse achtergrond: zonnebloemen! 
________________________________

EN: Hiyaa sweeties! Meanwhile, I'm already staying three weeks in the sunny South of France. I think it's really great here and I'm having a lot of fun. Fun staff and people, both my French and Dutch have approved ;) The nature is really beautiful and I just wanted to show you an outfit with a typical French background: sunflowers!Het pronkstuk van deze outfit is mijn jasje van Proud. Voor de koele regenmomenten hier in Frankrijk is het echt ideaal. Het jasje is cropped en dus iets korter en heeft mooie details zoals kant, knopjes en ritsen. Het is echt een instant crush met dit jasje. Verder heb ik niet veel speciale dingen aan, aangezien ik ver al mijn mooie en 'fashionable' kledij en spullen heb thuis gelaten ;) Het camping-leven hé. 
________________________________

EN: The centerpiece of this outfit is my jacket from Proud. For the cool rain moments here in France it's really ideal. The jacket is cropped and thus slightly shorter and has nice details like lace, buttons and zippers. It was truly an instant crush with this jacket. Furthermore, I do not have a lot of special things, since I have left all my beautiful and 'fashionable' clothes and stuff at home ;) The campsite life huh.De kwaliteit van de foto's zijn iets minder spijtig genoeg. Ik heb hier namelijk enkel mijn toeristencamera'tje. Normaal neemt mijn broer mijn foto's met zijn monster van een camera en bewerkt hij ze ook nog een beetje na. Uiteraard heb ik die mogelijkheid hier niet in Frankrijk. De foto's zijn trouwens genomen door Annemie, waarvoor toch eeuwige dankbaarheid. 
________________________________

EN: The quality of the photos are slightly less unfortunately. Because I have only my little camera here. Normally my brother takes my photos with his monster camera and he also edits them a little after. Of course I haven't got that option here in France. The pictures are  taken by Annemie, eternal gratitude for this.
I'm wearing:
Jacket: Proud / Pants: H&M / Top: Thailand / Shoes: France / Sunglasses: Julia June / 
Earrings: Unknown / Ring: H&M


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram