Outfit: Lace shorts in the Sunset

9:59:00 AM


Hiyaa sweeties! Vandaag speel ik een beetje vals, want dit is geen outfit die getrokken is in Frankrijk. Ok, eerlijk gezegd, ik ga nog meerdere keren valsspelen eigenlijk. Ik heb namelijk niet enorm veel tijd om foto's te trekken, ik heb mijn broer, de fotograaf, niet mee en ik heb ook alleen maar basic shortjes en topjes mee want dat is nu eenmaal makkelijker om in te werken. Excuses hiervoor dus, maar ik heb dit alleen maar gedaan zodat ik kwalitatieve posts met mooie outfits kon blijven tonen ;)
____________________________

EN: Hiyaa sweeties! Today I'm cheating a bit, because this is not an outfit that is photographed in France. Ok, honestly, I will actually cheat a few more times. I don't have an enormous amount of time to take pictures, I didn't bring my brother, the photographer, and I have only basic shorts and tops with me because it is simply easier to work. So I apologize, but I only did this so that I could continue to show quality posts with nice outfits ;)Jullie herinneren zich misschien nog wel dat ik zei dat ik de meest bizarre gezichten trok met de zon in mijn gezicht, wel bovenstaande foto is hier zo'n voorbeeld van ;) De meeste items van deze outfit hebben jullie al gezien. Hetgeen dat nieuw is, is mijn kanten shortje. Ik heb t ergens in februari al gekocht, maar het warme weer bleef maar uit. De oorbellen zijn ook nieuw, jullie kennen mij al é de minimalistische look is niet voor mij ;) 
____________________________

EN: Perhaps you remember when I said I show the most bizarre faces with the sun in my face, the photo above is an example of this;) Most items of this outfit you have already seen. The thing which is new, is my lace shorts. I have bought it sometime in February, but the warm weather was so late. The earrings are also new, you know me, the minimalist look isn't for me;)
Ondanks dat deze foto's niet vanuit Frankrijk komen (eigenlijk de meeste van mijn outfits gaan niet uit Frankrijk komen), hoop ik toch dat jullie dit een geslaagde outfit vinden. Diggin' it? 
____________________________

EN: Although these photos weren't took in France (in fact most of my outfits don't come from France), I hope that you find this a successful outfit. Diggin 'it?I'm wearing:
Jeans blouse: Zara / Top: Primark / Shorts: Clouds of Fashion / Bag: Zara / Necklace: Primark / 
Earrings: Forever 21 / Watch: Unknown / Bracelet: Oakwood / Ring: Primark / Shoes: TorfsStay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram