Outfit: July Recap

10:27:00 AM


Hiyaa sweeties! Ik zit nu al een maand in Frankrijk en ik geniet er echt van. Het is hier echt geweldig en wat ik hier moet doen vind ik ook gewoon heel leuk. Iedereen is natuurlijk in vakantiestemming en daardoor ook enorm relaxed. Heerlijk! De voorbije twee dagen is het wat stiller geweest op mijn blog want ik ben twee daagjes ergens anders heen gereisd. Waar naartoe en waarom vertel ik nog wel eens later (spanning!), maar eerst de outfit recap van deze maand! 
__________________________________

EN: Hiyaa sweeties! I'm already a month in France and I really enjoy it. It's really great and the thing I have to do here, are also really fun. Everyone is, of course, in a holiday mood and thereby greatly relaxed. Amazing! The last two days it's been quieter on my blog because I have traveled for two days to somewhere. Where I went and why I'll tell you sometimes later (suspense!), but first the outfit recap of this month!

Outfit 1: Kimono Dress


Outfit 4: Peplum & Gold


Deze maand heb ik ook één outfit meer gehad dan normaal. Ik had het niet echt door, maar ach meer outfit inspiratie voor jullie. Welke vind jij de leukste of mooiste outfit?
__________________________________

EN: This month I've also showed one outfit more than usual. I didn't really notice it, but oh well more outfit inspiration for you. Which one do you find the best and most beautiful outfit?Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram