Outfit: Birds, Pink & Glitter

6:21:00 AM


Hiyaa sweeties! Mijn liefde voor lederen items is ondertussen wel al duidelijk bij iedereen denk ik. Maar ik wil jullie er ook van overtuigen dat je met zo'n lederen shortje (of rokje) echt veel kanten mee kan op gaan. Dus vandaag heb ik voor jullie een soort van combinatie van twee eerdere outfits: mijn lederen shortje met mijn zacht roze, schattige blousje. 
___________________________

EN: Hiyaa sweeties! My love for leather items is now already clear to everyone I think. But I want to also convince that you can do a lot of different styles with such leather shorts (or skirt). So today I have for you a kind of combination of two previous outfits: my leather shorts with my soft pink, cute blouse.

Buiten de slip ons, die jullie overigens al in een andere outfit hebben gezien, heb ik geen nieuwe items om te laten zien. Ik ben iemand die haar kledij gewoon op zoveel mogelijk verschillende manieren probeert te dragen.. Dat zullen jullie bijvoorbeeld ook al hebben gemerkt bij de accessoires. Heel veel dezelfde accessoires komen terug, gewoon omdat ik ze fijn vind om te dragen en omdat ze makkelijk te combineren zijn. 
___________________________

EN: Besides the slip ons, which you have seen, moreover, already in another outfit, I have no new items to display. I'm somebody who tries to wear her clothes in as many different ways as possible.. You will have noticed that  for example with my accessories. Very much the same accessories come back in my outfits, just because I think they are fun to wear and because they are easy to combine.

Zo dit is dan weer een andere manier waarop ik mijn lederen short draag. Welke versie vind jij persoonlijk het leukst: deze of de vorige
___________________________

EN: So this is yet another way I wear my leather shorts. Which version do you like the most: this one or the previous one?I'm wearing:
Blouse: Primark / Shorts: Supertrash / Top: Zara / Shoes: Lipsy / Bag: Friis & Company / 
Earrings: H&M / Necklace: H&M / Bracelets: Twice as Nice / Bracelets: Kruidvat / Ring: Primark
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram