Oufit: Woods, Leather & Glitter

9:43:00 AM


Ik weet dat ik de laatste tijd meer into stedelijke achtergrond ben, maar af en toe moet ik toch terug naar mijn 'roots' gaan: de bossen ;) Nee, de zomer roept toch om een beetje meer groen, foto's trekken in de schaduw is ook heel wat aangenamer en ik zit zelf in de mooie natuur van Frankrijk dus het lijkt mij maar toepasselijk!
_________________________

EN: I know I've been more into urban background lately, but occasionally I must go back to my roots: the woods ;) No, summer asks a bit for a little more green, taking pictures in the shade is also a lot more comfortable and I, myself, am in the beautiful countryside of France so it seems only appropriate!
Zoals diegene die mij volgen op Instagram weten, heb ik eindelijk mijn ideale slip ons gevonden. Ja ja, het was een zoektoch, maar ik heb ze dan toch gevonden op Zalando. Het was een beetje gokken naar de maat, maar ze zitten perfect! Verder draag ik mijn favoriete lederen rokje (ik heb er eigenlijk maar ééntje) weer en heb ik de outfit dat ietsje meer edge geven door de vintage handschoenen van mijn mama te dragen. 
_________________________

EN: As those who follow me on Instagram know, I've finally found my ideal slip on shoes. Yeah, it was a quest, but I eventually found them at Zalando.  The measure was a bit of a gamble, but they are perfect! I'm also wearing my favorite leather skirt (I actually only have one) again, and I 've given the outfit that little extra edge by wearing my mom's vintage gloves. Persoonlijk vind ik de vintage handschoenen wel een leuk accent. Dit is zo'n item waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou aandoen, zo 'excentriek' you know ;) Dit toont maar weer eens aan hoe ik ben gegroeid in die paar maanden dat ik een blog heb. Nog even ook wat credits geven aan mijn broer, Gert, die deze prachtige foto's heeft getrokken. Naast landschappen, zijn portretten en fashion foto's nu ook zijn specialiteit geworden ;)  Wat vind jij van deze outfit en de foto's?
_________________________

EN: Personally, I think the vintage gloves have a nice accent. This is an item of which I never thought I would wear it, so 'eccentric' you know ;) This shows once again how I've grown in the few months that I have a blog. I also want to give some credits to my brother, Gert, who took this beautiful pictures. Besides landscaps, portraits and fashion pictures are also his specialty now ;) What do you think of this outfit and pictures?Pictures by Gert Vermeersch

I'm wearing: 
Skirt: Clouds of Fashion / Shirt: H&M / Top: Zara / Slip ons: Lipsy / Gloves: Vintage / 
Earrings: H&M / Necklace: H&M / Bracelets: Twice as NiceStay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram