Make Up: Born Pretty Store Lipstick #10

10:07:00 AM


Hiyaa sweeties! Onlangs werd ik gecontacteerd door een webshop, genaamd Born Pretty Store, met de vraag of ik enkele beauty producten wou reviewen voor hen. Aangezien alles dat nieuw (en shiny) is mij aantrekt, heb ik toegestemd. Het eerste product dat ik heb gekozen, is een rode lipstick (#10)
__________________________

EN: Hiyaa sweeties! Recently I was contacted by a shop called Born Pretty Store, asking if I wanted to review some beauty products for them. Given that all that is new (and shiny) attracts me, I agreed. The first product that I have chosen is a red lipstick (#10)
De website vertelt niet veel over de lipstick, buiten dat hij de lippen ook zou moeten hydrateren. Ik heb kleur #10 gekozen en die is knalrood. Ik heb namelijk nog geen puur rode lipstick, dus dit leek mij wel eens het moment om eens te kijken hoe t bij mij zou staan. De verpakking is redelijk klein en schattig, als in een halve vinger groot. 
__________________________

EN: The website doesn't tell much about the lipstick, only that he should moisturize the lips. I chose color #10, which is bright red. Because I have no pure red lipstick, it seemed to me the time to test if this color would suit me. The packaging is fairly small and cute, like a half a finger big.
Dit is dan het resultaat. Zelf ben ik zeker wel tevreden met het resultaat. De lipstick toont op de lippen even fel als hij toont op de stick. Het brengt makkelijk aan en is heel smeuïg. De lipstick heeft een shiny finish en drogen mijn lippen niet uit. Hydratatie? Check! Ondanks dat mijn lippen veel scheurtjes vertoonden, valt hier niets van te zien met de lipstick. Magic! De lipstick blijft ook nog redelijk lang zitten, een klein hapje en drankje overleeft het met gemak. 
__________________________

EN: This is the result. I am certainly pleased with the result. The lipstick shows as fiercely on the lips as on the stick. It applies very easily and is very smooth. The lipstick has a shiny finish and it doesn't  feel dry on my lips. Moisturizing? Check! Despite that my lips shows a lot of cracks, there is no sign of that with the lipstick on. Magic! The lipstick stays on for quite some time, it does survive a small snack and drink with ease.Conclusie? Dit is echt een goede lipstick, de rode kleur is echt fel en heeft een mooie glazende finish. Hij blijft ook nog lekker lang zitten, dus eigenlijk alles wat je nodig hebt bij een lipstick. De lipstick kost $2,07. Daarnaast geeft Born Pretty Store ook 10% korting aan mijn lezers en volgers. Gewoon de code 'FNB10' invullen bij je bestelling in de webshop.
__________________________

EN: Conclusion? This is a really good lipstick, the red color is really bright and has a nice glossy finish. He stays on the lips nice and long, so basically it has everything you need from a lipstick. The lipstick costs $ 2.07. Born Pretty Store also gives 10% reduction to my readers and followers. Just enter the code 'FNB10' with your order in the shop.Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram