Outfit: Leopard Gold

9:37:00 AM


Hiyaa sweeties! Het lijkt misschien wel zo, maar zomermaanden zijn door de felle zon eigenlijk niet echt ideaal om outfit foto's te trekken (jaja, het is ook nooit goed voor mij). De foto's zijn vaak te licht en ik trek ook de meest bizarre gezichten als de zon in mijn ogen schijnt. Foto's trekken wanneer de zon ondergaat daarentegen levert prachtige resultaten op, al zeg ik het zelf.
__________________________________

EN: Hiyaa sweeties! It may seem like it, but summer months are because of the bright sun not really ideal to take outfit pictures (yes, I'm never satisfied). The photos are most of the time too bright and I make the most bizarre faces when the sun is shining in my eyes. Taking pictures when the sun goes down on the contrary delivers beautiful results, though I say it myself.
In deze outfit kan je ook veel Primark items van mijn laatste shoplog terugvinden. De top is van Primark en hij is eigenlijk een beetje te groot waardoor ik de twee gouden bandjes samen heb vast gemaakt met een kleine veiligheidsspeld. De ketting en ring van Primark passen ook perfect bij al die gouden accenten in mijn outfit. De broek heb ik vorig jaar gekocht toen ik naar Thailand trok, zo'n broeken zijn echt handig voor 's avonds of tempelbezoeken ;) 
__________________________________

EN: In this outfit you can find many items from Primark from my last shoplog. The top is from Primark and it's actually a little too big so I have attached a small safety pin on the two gold straps. The Primark necklace and ring also fit perfectly with all the gold accents in my outfit. I bought the pants last year when I went to Thailand, these kind of pants are really handy for evenings or temple visits ;)Voor deze outfit had ik eigenlijk ook twee fotografen, oh how I felt famous ;) Mijn broer is ook redelijk into fotografie, maar is vooral goed in landschappen. Daarom heeft hij eens een 'fotoshoot' met Bert  en mij bijgewoond om zo wat tips & tricks te leren. Zo ook het ontstaan van deze foto. 
__________________________________

EN: For this outfit, I actually had two photographers, oh how I felt famous;) My brother is also very into photography, but he is especially good at landscapes. Therefore, he attented a "photoshoot" with Bert and I in order to learn some tips & tricks. That's how this picture is created. 


En dan nu de grote vraag: wat vind jij van mijn outfit?
__________________________________

EN: And now the big question: Do you like my outfit?I'm wearing:
Jacket: Mango / Top: Primark / Pants: H&M / Heels: Sac d'Anvers / Necklace: Primark / 
Earrings: H&M / Bracelet: Forever 21 / Ring: PrimarkStay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram