Outfit: Khaki Lace

10:35:00 AM


Hiyaa guys! Ik moet zeggen dat het al een hele tijd geleden is dat jullie mij nog eens in een rokje hebben gezien. Ik ben iemand die echt wel sowieso meer dan 20°C nodig heeft voordat er blote benen te voorschijn komen, sorry maar ik heb écht niets met kou lijden ;) Gelukkig zijn de temperaturen nu stilaan wel acceptabel voor mijn benen!
_____________________________

EN: Hiyaa guys! I must say it's been a while since you have seen me in a skirt. I am someone who really needs more than 20°C before bare legs appear, sorry but I really don't like suffering from the cold ;) Luckily the temperatures are becoming quite acceptable for my legs!

Shocker! Maar er is echt helemaal niets nieuws aan mijn outfit. Veel van de items zijn al voor gekomen in andere verschillend outfits en andere items zoals mijn rokje heb ik al een tijd in mijn kast van vorige zomer. De kaki cropped blouse kennen jullie misschien nog wel van een paar maand geleden. Kaki en wit (gebroken wit in dit geval) heb ik altijd al een leuke combinatie gevonden en ik heb het verder afgewerkt met bruine accenten.
_____________________________

EN: Shocker! But there is really nothing new about my outfit. You have already seen many of the items in other different outfits and other items like my skirt, are already hanging in my closet from last summer. You may still know the khaki cropped blouse from a few months ago. Khaki and white (off-white in this case), I've always found a nice combination and I've completed it with brown accents.


I'm wearing:
Cropped Blouse: Tally Weijl / Top: Zara / Skirt: Mango / Heels: Zara / Handbag: Vintage / 
Necklace: Jeweltys / Earrings: Twice as Nice / Bracelet: Unknown / Ring: H&M

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram