Outfit: June Recap

12:51:00 PM


Veel studenten zullen nu wel blij zijn dat het eind juni is en dat juli er ein-de-lijk aankomt. Voor mezelf was het ook een redelijk lange maand, ik heb namelijk tot een week terug de hele maand stage gelopen. Deze maand heb ik ook ongelooflijk veel artikels geschreven en outfitshoots gedaan om mij voor te bereiden op mijn twee maanden in Frankrijk, ik vertrouw het internet daar echt niet ;) Anyway, hier is nog een outfit recap van de outfits van juni. 
______________________________

EN: Many students will be happy now that these are the last days of June and that July is fi-nal-ly here. For me it was also a fairly long month, because I worked the entire month non stop at my internship. This month I have also written many articles and I did a lot of outfit shoots to prepare for my two months in France, I really don't trust the Internet there ;) Anyway, here's a recap of the outfits of June.Outfit 2: Leopard Gold
Outfit 4: Khaki Lace

Zo, dit waren ze dan weer, de outfits van deze maand. Welke outfit vind jij het meest geslaagd?
_________________________

EN: Well, here they are, the outfits of this month. Which outfit do you like the most?
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram