Outfit: Floral Kimono Leather

9:40:00 AM


Hiyaa darlings! Ondanks dat ik gisteren nog heb geblogd over mijn nieuwe zelfbruiner, heb ik toch nog foto's met bleke beentjes voor jullie. De foto's zijn al weer van een paar weken terug toen het product nog niet had. Over de outfit: de kimono hebben jullie al eerder gezien, maar ik wou hem eens op een andere manier combineren. 
_____________________________

EN: Hiyaa darlings! Although I blogged yesterday about my new self-tan, I still have pictures of me with my pale legs. The pictures are already a few weeks old, from when I hadn't got the product. About the outfit: You've seen the kimono before, but I wanted to combine it in a different way.

Vorige keer had ik mijn kimono met een faux leather legging gecombineerd, aangezien ik het leer er wel mooi vond bij staan, heb ik 't deze keer gecombineerd met een faux leather rokje. Buiten het rokje is ook mijn ketting nieuw, deze heb ik gekregen bij de opening van &Other Stories in Antwerpen. Eerst vond ik het niet echt speciaal, maar de koperachtige kleur had ik nog niet en het past bij enorm veel in mijn kleerkast
_____________________________

EN: Last time I combined my kimono with a faux leather legging, because I really like how it looked, I combined it with a faux leather skirt this time. Besides the skirt, my necklace is also new, I received this as a gift at the opening of &Other Stories in Antwerp. At first I didn't think it was really special, but I didn't own the copper like color like that and it combines good with a lot of items in my wardrobe. 

Zelfs zonder kimono vind ik deze outfit geslaagd, maar daarvoor moet het wel terug weer wat warmer worden. Het weer gaat de laatste tijd een beetje met ups en downs. Wat vind jij van deze outfit? Met of zonder kimono?
_____________________________

EN: Even without kimono, I think this outfit is a success, but before I do that it has to be warmer again. The weather lately has some ups and downs. What do you think of this outfit? With or without a kimono?


I'm wearing:
Kimono: Forever21 / Shirt: Terre Bleue / Top: H&M / Skirt: Clouds of Fashion / Heels: Eram / Handbag: Friis & Company / 
Earrings: Switzerland / Necklace: &Other Stories / Bracelet: Unknown / Watch: Festina 
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram