Make up: Imprimé Orange lipstick from &Other Stories

9:27:00 AM


Een paar posts geleden heb ik verteld over de opening van &Other Stories in Antwerpen. Ik heb toen ook verteld dat ik daar een lipstick heb gekocht. Ik was namelijk al een tijdje op zoek naar een leuke oranje lipstick en toen ik hoorde dat hun lipsticks echt wel kwalitatief waren, heb ik er mij eentje gekocht. Hij noemt "Imprimé Orange" en vandaag review ik hem voor jullie. 
____________________________

EN: A few posts ago I told you about the opening of &Other Stories in Antwerp. I also told you that I bought a lipstick. Because I was in fact quite a while looking for a cute orange lipstick and when I heard that their lipsticks were really qualitative, I have bought me one. It's called "Imprimé Orange" and today I'll review it for you.
Er waren drie verschillende tinten oranje aanwezig in de lipstick collectie van &Other Stories, aangezien ik niet goed wist wat bij mij zou staan heb ik mij laten helpen door een verkoopster daar. Aangezien ik een redelijk bleke huid heb, staan harde kleuren mij niet zo goed, dus de donkerste kleur werd al snel afgeschreven. De lichtste versie liep een beetje aan tegen het oranje-nude en de kleur kwam niet helemaal naar voor. Na ze alle drie te hebben geprobeerd, heb ik gekozen voor de middentint, niet te fel en niet te bleek; de "Imprimé Orange". 
____________________________

EN: There were three different shades of orange present in the lipstick collection of &Other Stories, since I did not know what would suit me, I received help from a salesperson. Since I have a fairly pale skin, bright colors don't really suit me, so the darkest color was quickly out of the race. The lightest version looked a bit like orange-nude and the color didn't really stick out. After I have tried all three I chose the middle tone, not too bright and not too pale; the "Imprimé Orange".Naast de fantastische kleur, vind ik de verpakking ook heel mooi en stijlvol. Een mooie zilverkleurige huls met in fijne wit/grijze letters "&Other Stories" op geschreven. Op de onderkant kan je de nummer van de kleur en de naam terugvinden. Op het doosje staat te lezen 'matt texture', deze lipstick heeft dus een matte finish, persoonlijk hetgeen ik het liefst heb. Ok, genoeg over de stijl, hoe goed is deze lipstick nu echt?
___________________________________

EN: Besides the fantastic color, I also find the packaging very beautiful and stylish. A beautiful silver casing with fine white/gray letters "&Other Stories" written on it. At the bottom you can see the number of the color and name. On the box you can read 'matt texture', this lipstick has a matt finish, personally something I prefer in lipsticks. Ok, enough about the style, how good is this lipstick really?

IT IS AMAZING! Nee, echt waar, dit is één van de beste lipsticks die ik al heb gehad. De lipstick voelt heel smeuïg aan op de lippen en brengt makkelijk aan. Het droogt mijn lippen niet uit, in tegendeel het heeft een hydraterend effect. Mijn lippen voelen super zacht aan, what kind of sorcery is this?! De dekking is ook uitstekend en HIJ.BLIJFT.ZO.LANG.ZITTEN! Een drankje en een hapje overleeft het met gemak, een barbecue met vettige ribbetjes iets minder ;) Hieronder nog even full face met de lipstick. 
____________________________

EN: IT IS AMAZING! No, really, this is one of the best lipsticks I've ever had. The lipstick feels very smooth on the lips and applies easily. It doesn't make my lips dry, on the contrary it has a moisturizing effect. My lips feel super soft, what kind of sorcery is this?! The coverage is excellent and IT.STAYS.ON.FOR.SO.LONG! It survives a drink and a snack with ease, a barbecue with greasy ribs slightly less ;) Below you can see my full face with lipstick.
Kort samengevat kunnen jullie waarschijnlijk wel al raden dat ik deze lipstick fantastisch vind! Ik ben nog nooit een lipstick tegen gekomen die zo mooi toont met zo'n knalkleur. Het is helemaal mijn ding en het staat mij echt wel super goed. De lipsticks van &Other Stories kosten €15. Ik weet nu al dat deze niet mijn laatste lipstick van &Other Stories zal zijn. 
____________________________

EN: Briefly said, you can probably already guess that I think this lipstick is amazing! I've never come across a lipstick that shows so beautifully with such a bright color. It's my kind of cup of tea, and it really does something good for me. The lipsticks  of &Other Stories cost € 15. I already know that this  won't be my last lipstick of &Other Stories.Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram