Shopping: Online with Zalando

9:12:00 AM


Zalando, is er iemand die hier nog niet heeft van gehoord? Buiten dat ze af en toe eens in het media komen door hun vrouwonvriendelijke reclames, zijn ze ook bekend als grootste fashion online shop. Raar maar waar, een paar weken geleden heb ik voor het eerst iets besteld bij Zalando! 
________________________

EN: Zalando, is there anyone who hasn't heard from it yet? Besides the fact that they occasionally appear in the media by their female unfriendly commercials, they are also known as the biggest fashion online shop. Weird but true, a few weeks ago was the first time I ordered something at Zalando!


Op de blog Latanie had ik namelijk een kortingsbon van Zalando ter waarde van €25 gewonnen. Ik was eigenlijk van plan een kort shortje voor het paaldansen te kopen, maar ik had tegen dan eigenlijk al ééntje gekocht.. ik was dus eigenlijk niet echt naar iets specifiek op zoek en als je niet naar iets specifiek op zoek bent op Zalando is het echt wel overweldigd! Zoveel keuze, zoveel merken.. daaaayum! 
________________________

EN: On the blog Latanie I had won a voucher from Zalando worth € 25. I was actually planning on buying a short shorts for pole dancing, but by then I had actually already bought one .. so I was not really looking for something specific and if you're not looking for anything specific at Zalando, it's really overwhelming! So many choices, so many brands .. daaaayum!Anyway, mijn oog was gevallen op dit hemdje zonder mouwen van Vero Moda. Heel kleurrijk, luchtig en zomers, maar het was de eerste keer dat ik was gaan kijken uitverkocht, dus ik heb gewoon even ingegeven dat ze mij een mailtje mochten sturen wanneer het terug in voorraad zou zijn, handig handig! Na een paar dagen kreeg ik een mailtje en heb ik het direct besteld, en maar goed ook, want ze waren direct terug uitverkocht! 
________________________

EN: Anyway, my eye fell on this sleeveless blouse from Vero Moda. Very colorful, light and summer proof, but the first time I checked it out they were out of order, so I just let them know that they could send me a mail when it would get back in stock, convenient! After a few days I received an email and I ordered it immediately, and just as well, because they were sold out right back!Twee werkdagen na de bestelling (ik bestelde vrijdagavond en kreeg het dinsdag toe) had ik mijn pakketje al, mooi verpakt in de bekende Zalando doos. In het pakketje zat ook een blad met alle informatie over terugzending (nu tot 100 dagen, say whaaaaat). Aangezien deze blouse helemaal hetzelfde was als op de site en mij perfect zat, heb ik hier dus geen nood aan. 
________________________

EN: Two working days after ordering (I ordered Friday night and got it Tuesday) I had my package already, nicely packed in the familiar Zalando box. The package also contained a sheet with all the information about returning (untill 100 days, say whaaaat). Since this blouse was quite the same as on the site and it fitted me perfectly, I didn't need this service now. 


Kort samengevat, Zalando heeft een snelle en klantvriendelijke service. Het enige nadeel is dat het echt wel véél producten heeft en je een beetje verloren loopt als niet specifiek op zoek bent naar iets. Ik ben blij met dit blousje en ik heb het ondertussen al veel gedragen, dank je Latanie & Zalando! Er zal snel een outfitpost komen met dit blousje. Heb jij al besteld bij Zalando?
________________________

EN: In summary, Zalando has a fast and friendly service. The only downside is that they really have a lot of products and you have no overview if you are not specifically looking for anything. I am pleased with this blouse and will surely wear it a lot, thank you Latanie & Zalando! Soon there will be an outfit post with this top. Have you already ordered from Zalando?Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram