Shoplog: Primark Eindhoven

9:06:00 AM


Het is ondertussen bijna een maand geleden, maar ik ben op 1 mei naar de Primark in Eindhoven gegaan, ik had een wish list en al! Zoals verwacht was het super druk (zovéél Belgen ;) ) en heb ik ook niet veel kleren van de wish list terug gevonden. Mede doordat ze in Eindhoven niet alles hebben en mede doordat mijn maat er vaak uit was. Ieder geval deze dingen heb ik gekocht, kijk maar even mee.
______________________________

EN: In the meanwhile it's already a month ago, but I went to Primark in Eindhoven on the first of May, I'd even made a wish list! As expected it was super crowded (so many Belgians;) ) and I didn't found a lot of the clothes from my wishlist. Partly because they don't have as much in Eindhoven as in the UK and partly because my size was often already gone. Anyway, these are the items I bought, check it out. 
Eerst en vooral heb ik wat basisstukken gekocht, dingen die je toch sowieso altijd wel nodig hebt. Twee pyjama's, een sportbroekje voor te paaldansen en een t-shirt met - of course - een kat op. Niet echt high fashion, maar gewoon leuk en nuttig. 
______________________________

EN: First of all, I bought some basics, things you need anyway. Two pajamas, a sport shorts for my pole dancing and a t-shirt with - of course - a cat on it. Not exactly high fashion, but just fun and useful stuff.
Dan nu de iets meer fashionable items. Bij de beach-afdeling heb ik deze bloemen kimono met fringes gevonden, zowel leuk aan het strand als gewoon casual op straat. Het zwarte topje is ook vrij basic, maar de gouden ketting als schouderbandjes maken het ietsje specialer. Dan heb ik ook nog deze pastel roze blouse met vogeltjesprint gekocht. Als laatste heb ik ook nog een statement necklace gekocht en twee grote ringen. 
______________________________

EN: Now the slightly more fashionable items. In the beach department I found this floral kimono with fringes, both fun at the beach and as just casual in the street. The black top is also pretty basic, but the gold chain shoulder straps make it a little more special. Then I also bought this pastel pink blouse with a bird print. Finally, I've also bought a statement necklace and two large rings.


Zo dit waren mijn aankopen, in totaal zo'n 10 stuks. Ik heb me dus goed ingehouden ;) Wat vind jij van mijn aankopen? Ik was nog aan het twijfelen of ik geen shoplog-video zou maken, maar persoonlijk vind ik het zelf niet altijd leuk om zo'n lang filmpje te zien (lang is bij mij al 5 min). Zouden jullie graag in het vervolg liever een shoplog vlog zien dan een post of niet? 
_____________________________

EN: So these were my purchases, a total of 10 pieces. So I have restrained myself a bit ;) What do you think of my purchases? I was actually doubting whether I would make a shoplog video but personally I don't like watching a long vlog  (long for me is  5 min). Would you like to see a shoplog vlog next time or a post?


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram