Outfit: Mint Maxi Skirt

10:10:00 AM


Hiyaa darlings! De temperaturen worden stilletjes aan warmer en warmer en ook de bloemen staan in bloei. Ideaal dus om de maxi skirts terug uit de kast halen! Toen ik in Parijs was, heb ik deze prachtige maxi skirt gevonden bij Tally Weijl, perfecte lengte en een mooie pastelkleur!
_______________________

EN: Hiyaa darlings! Temperatures are slowly getting warmer and warmer and also the flowers are in bloom. Ideal weather to take the maxi skirts out of the closet! When I was in Paris, I found this beautiful maxi skirt at Tally Weijl, perfect length, and a pretty pastel color!De zwarte blouse heb ik deze week nog gekocht in Mango met de mid-season sales. Een mooie, zwarte blouse is altijd handig en had ik nog niet. Ik heb ook heel trots op mijn sandaaltjes. Ik heb ze gekocht toen ik met mijn ouders de kust van Frankrijk ben afgereisd, ze zijn handgemaakt! De grote eyecatcher in mijn outfit is wel mijn nieuwe ear cuff en ketting van Jeweltys! Ik ben er zo blij mee :)
_______________________

EN: I bought the black blouse this week at Mango with the mid-season sales. A beautiful black blouse comes always in handy and I didn't have one yet. I am also very proud of my sandals. I bought them when I traveled the coast of France with my parents, they are handmade! The big eye catcher in my outfit is my new ear cuff and necklace from Jeweltys! I'm so happy with these items :)

Ik heb voor de verandering mijn broer de foto's eens laten trekken, eindelijk iemand die ik niet moet dwingen om outfit foto's te trekken ;) Hij is een amateurfotograaf en je kan hier meer foto's van hem terugvinden. Wat vind jij van mijn outfit? 
_______________________

EN: This time I even let my brother take the photos, finally someone I haven't had to force to shoot outfit photos with me ;) He is an amateur photographer and you can find more pictures made by him here. What do you think of my outfit?


I'm wearing: 
Blouse: Mango / Skirt: Tally Weijl / Sandals: France / Necklace: Jeweltys / Ear cuff: Jeweltys / 
Earrings: H&M / Ring: H&M / Bracelet: Twice as Nice Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram