Outfit: Floral Kimono & Leather

9:39:00 AM


Hiyaa sweeties! Vorige week heb ik het redelijk rustig gehad, relatief gezien dan. Aangezien het persdagen waren en ik ook nog wat presentaties moest geven voor mijn studies, had ik een weekje vrij gevraagd op mijn stage. Hierdoor had ik nog een extra dagje vrij om uitgebreid outfitfoto's te trekken in Antwerpen met Bert, mijn nieuwe fotograaf van dienst ;) 
____________________________

EN: Hiyaa sweeties! Last week has been pretty quiet and relaxed, relatively speaking then. Since it were he press days and I had to give some presentations for my studies, I asked a week off at my internship. As a result, I had an extra day off to shoot some outfit pictures in Antwerp with Bert, my new photographer ;)Mijn liefde voor de faux leather-trend heb ik al meerdere malen geuit in andere posts. Onlangs is er nog een trend bijgekomen waar ik ook zot van loop: de kimono, al dan niet met bloemenprint (liefst met bloemenprint weliswaar)! Ik heb deze floral kimono onlangs gevonden bij Forever21, aangezien hij in solden was, kon ik hem niet laten liggen. Faux leather, check! Floral Kimono, check! Awesome outfit, check! 
____________________________

EN: I have expressed my love for the faux leather trend several times in other posts. Recently, there is a trend about which I'm also crazy: the kimono, with or without floral print (preferably with a floral print of course)! I recently found this floral kimono at Forever21, as it was in sale, I could not leave it behind. Faux leather, check! Floral Kimono, check! Awesome outfit, check!

Niet echt bescheiden van mij, maar daaayum don't I look good?! Eigenlijk ligt dit ook totaal niet aan mij, ik heb immers niets speciaals gedaan. Ik heb het eerder te danken aan Bert en zijn fotografie-skills. Mijn vader en broer trekken natuurlijk ook mooie foto's uiteraard (voor bewijs bekijk je de vorige outfits maar eens), maar Bert heeft gewoon meer ervaring met het fotograferen van personen. 
____________________________

EN: Not very humble of me, but daaayum don't I look good?! Actually, this is also not my merit, I haven't done anything specific. It's rather thanks to Bert and his photographic skills. My father and brother also shoot pretty pictures of course (for proof check my previous outfits once again), but Bert just has more experience photographing people. 


Wat vind jij van mijn outfit en deze foto's? 
_________________

EN: What do you think of my outfit and these pictures?


I'm wearing: 
Floral kimono: Forever 21 / Blouse: Forever 21 / Top: Zara / Faux leather legging: Forever 21 / Heels: Steve Madden /  
Necklace: Jeweltys / Earrings: H&M / Ring: Nona / Bracelets: Kruidvat 
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram