Outfit: Fishnet Tiger

10:01:00 AM


Zoals ik al bij een eerdere outfit heb verteld, heb ik een nieuwe fotograaf gevonden die eigenlijk graag foto's van mijn outfits trekt. Deze foto's zijn genomen na een dagje shoppen in Antwerpen. Stijladvies voor Bert in ruil voor mooie outfit foto's voor mijn blog, check! 
___________________________

EN: As I have already said in a previous outfit I've found a new photographer who actually likes to take pictures of my outfits. These pictures were taken after a day of shopping in Antwerp. Style advice for Bert in exchange for beautiful outfit photos for my blog, check!
Nu even over de outfit, het item dat de meeste aandacht verdient, is toch wel mijn visnet cardigan. Ik heb hem gekocht tijdens de fashion show van Clouds of Fashion in februari, maar het was nooit echt warm genoeg om hem effectief te dragen. Andere leuke eye catchers zijn mijn Adidas schoenen die ik eerder heb vermeld in een post en mijn nieuwe handtas van Zara. Uiteraard heb ik het geheel naar goede gewoonte afgewerkt met accessoires. 
___________________________

EN: Now, about the outfit, the item that deserves the most attention is surely my fishnet cardigan. I bought it during the fashion show of Clouds of Fashion in February, but it was never really warm enough to wear it. Other cool eye-catchers are my Adidas shoes that I mentioned in an earlier post and my new handbag from Zara. Of course I finished the outfit with accessories.


And once again, zijn de foto's prachtig getrokken door Bert. Damn, those skills! ;) Anyway, wat vind jij van mijn outfit? Vind je mijn visnet cardigan leuk?
___________________________

EN: And once again, the pictures are beautifully made by Bert. Damn, Those skills! ;) Anyway, what do you think of my outfit? Do you like my fishnet cardigan?


I'm wearing:
Fishnet Cardigan: Clouds of Fashion / Lace top: Esprit / Top: Scotch & Soda / Leather legging: Forever 21 / Shoes: Adidas / 
Handbag: Zara / Earring: I am / Necklace: Forever 21 / Watch: Unknown / Ring: Forever 21Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram