Outfit: Coral High Cat

10:42:00 AM


Nu we echt wel dichter en dichter bij de zomer komen, begin ik ook alle kleuren in mijn kleerkast weer te herontdekken en natuurlijk ook te dragen, zoals deze koraalkleurige broek. Deze foto's zijn van een aantal weken geleden toen hij eigenlijk warmer was dan nu... sad! Deze outfit is redelijk casual en easy going, een beetje om te contrasteren met de vorige meer opgeklede outfits ;) 
____________________________

EN: Now we come closer and closer to the summer, I'm beginning to rediscover all the colors in my wardrobe and of course also beginning to wear them again, like these coral-colored pants. The pictures were taken a few weeks ago when it was actually warmer than now... sad! This outfit is fairly casual and easy going, a bit contrasting with the previous more chic outfits ;)


Ik had een leuke kleurrijke sjaal liggen die wel bij mijn outfit paste, maar aangezien ik hem niet gewoon wou dragen, heb ik er een strik van gemaakt ;) De echte eye catcher in deze outfit zijn wel mijn hakken. Ik heb ze gekocht (of eigenlijk mijn ex-vriendje) in Hongarije 2 zomers geleden. Ik vind de combinatie van de bloemenprint en het zilveren accent aan de balm van de voet echt prachtig!
____________________________

EN: I had a cute colorful scarf lying around that would fit with my outfit, but because I didn't just want wear it, I made a bow with it ;) The real eye catcher in this outfit are my heels. I bought them (or actually my ex-boyfriend) in Hungary two summers ago. I think the combination of the floral print and silver accent at the balm of the foot is really beautiful!

Bevalt de outfit jou? Wat vind jij eigenlijk van sjaaltjes als strik in het haar dragen, go or no? 
____________________________

EN: Do you like the outfit? What do you think about wearing scarfs as a bow, go or no?


I'm wearing:
Pants: Salsa / Shirt: Zara / Top: H&M / Heels: Hungary / Scarf: Zuid / Necklace: H&M / 
Earrings: Unknown / Watch: Festina / Bracelets: Kruidvat / Ring: Nona Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram