Outfit: Beach on a Shirt

8:04:00 AM


Hiyaa, loves! Een tijdje geleden heb ik verteld over mijn eerst aankoop bij Zalando ever, een blouse van Vero Moda. Uiteraard wou ik jullie ook eens een outfit tonen met deze blouse et voilà! Ik heb trouwens nog veel leuke outfits in gedachte met deze blouse, so more is coming! 
___________________________

EN: Hiyaa, loves! A while ago I told you about my first purchase at Zalando ever, a blouse from Vero Moda. Of course I wanted to show you an outfit with this blouse et voila! Moreover, I have many cute outfits in mind with this blouse, so more is coming!De blouse heeft de print van wolken en golven of dat denk ik althans ;) Dankzij de verschillende kleuren in deze blouse, kan ik er eigenlijk heel veel op dragen. Aangezien het nog niet extreem warm is, heb ik het gecombineerd met mijn petgroene broek en een regenjasje. Niet te warm en niet te koud! Veel meer heb ik niet te vertellen over deze outfit, want de meeste accessoires hebben jullie al eerder gezien. 
___________________________

EN: The blouse has a print of clouds and waves, or at least I think ;) Thanks to the different colors in this blouse, I can actually combine a lot with this shirt. Since it still isn't extremely hot, I'm wearing my green pants and a rain jacket. Not too hot and not too cold! I can't tell much more about the outfit, 'cause most of the outfits you already saw earlier. 
Wat vind jij van deze outfit? Ben jij ook zo'n fan van mijn blouse als ikzelf?
___________________________

EN: What do you think about my outfit? Are you also a fan of my blouse like me?I'm wearing:
Jacket: WE / Shirt: Vero Moda / Top: Zara / Pants: Terre Bleue / Heels: Steve Madden / 
Earrings: Kruidvat / Necklace: H&M / Watch: Festina / Bracelets: Kruidvat / Ring: Unknown
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram