Make up: Demak'Up Fifth Facelook by Polished Cats

9:11:00 AM

 Polished Cats Karlien Peacock Fifth Facelook Demak'up

Hiyaa, sweeties! Zoals ik een paar posten eerder heb verteld, doe ik mee aan de vijfde Facelook voor Demak'Up. Ik had eigenlijk geen idee wat ik zou doen, dus heb ik wat naar inspiratie gezocht op Pinterest en uiteindelijk heb ik besloten om mijn look te baseren op een pauwenveer:  de Peacock-look! Side note wel, ik ben helemaal geen make up pro en ik doe maar wat ;) Ik heb bij elk stap foto's getrokken zodat je het zelf thuis ook eens kan doen indien het je bevalt. 
_________________________

EN: Hiyaa, sweeties! As I've told a few posts before I participate in the fifth Facelook for Demak'Up. I really had no idea what I would do, so I looked for some inspiration on Pinterest, and finally I decided  to base my look on a peacock's feather: the Peacock look! Side note, I'm not a make up pro at all and I'm just doing stuff ;) I've taken some pictures with each step so you can do this at home to if you like the look.
Polished Cats Karlien Peacock Fifth Facelook Demak'up

Polished Cats Karlien Peacock Fifth Facelook Demak'up

Polished Cats Karlien Peacock Fifth Facelook Demak'up

Polished Cats Karlien Peacock Fifth Facelook Demak'up

Aangezien mijn ogen redelijk donker zijn, heb ik de rest van de make up heel basic en naturel gehouden. Ik heb een gewone rozige blush aangebracht en een bronzer. De lippen zijn zachtroze met een beetje glimmer in verwerkt.
_________________________

EN: Since my eyes are pretty dark, I've kept the rest of the makeup very basic and natural. I used a simple rosy blush and I applied a bronzer. The lips have a soft pink color with a little glimmer in it. 

Polished Cats Karlien Peacock Fifth Facelook Demak'up

Polished Cats Karlien Peacock Fifth Facelook Demak'upVoor deze look heb ik de volgende producten gebruikt: Bourjois Healthy Mix foundation, Urban Decay Eyeshadow primer potion, Hema Eye shadow brush, Bourjois Vert Trendy Smokey eyes, Bourjois Blue Jeans Smokey eyes, geel van Creation Lily palette, Urban Decay Factory van Naked3 palette, ELF eyeliner, Hema gouden eyeliner, Kiko Luxurious Lashes mascara, Kiko Blush brush, ELF Blush & Bronzer, Essence Highlighter, Rimmel 03 Kate Moss lipstick en Gosh 22 Lipgloss. 
_________________________

EN: For this look I used the following products: Bourjois Healthy Mix Foundation, Urban Decay Eyeshadow primer potion, Hema Eye shadow brush, Bourjois Vert Trendy Smokey eyes, Bourjois Blue Jeans Smokey eyes, yellow from Creation Lily palette, Urban Decay Factory of Naked3 palette, ELF eyeliner, Hema golden eyeliner, Kiko Luxurious Lashes mascara, Kiko Blush Brush, ELF blush & bronzer, Essence Highlighter, Rimmel 03 Kate Moss lipstick and Gosh 22 lip gloss. 

Polished Cats Karlien Peacock Fifth Facelook Demak'up

Polished Cats Karlien Peacock Fifth Facelook Demak'up

Polished Cats Karlien Peacock Fifth Facelook Demak'up


Polished Cats Karlien Peacock Fifth Facelook Demak'up

Zo, dit is mijn look. Ik hoop dat jullie hem mooi vinden en wanneer de tijd komt, jullie op mijn look stemmen :) Wat vind je ervan?
_________________________

EN: So, this is my look. I hope you like it and when the time comes, you'll vote for my look :) What do you think of it?


YOU CAN VOTE ON MY LOOK ON THE FACEBOOK PAGE OF DEMAK'UP


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram